Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Peuterplus Maartensdijk

Deze locatie heeft ook een buitenschoolse opvang

‘Ik wil niet naar het kinderdagverblijf, ik ben al groot!’ en ‘Wanneer mag ik ook een keer naar de grote school?’ Herkenbaar? Dan is de Peuterplus groep misschien iets voor jullie!

Op deze nieuwste vestiging van Topkids, mét echte gymzaal en natuurlijke ontdektuin, leren kinderen spelenderwijs de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden die ze nodig hebben om een goede start op de basisschool te kunnen maken. Deze peutergroep bevindt zich tussen de scholen Martin Luther King en Wereldkidz De Kievit.  Zo kunnen de kinderen al rustig wennen aan de omgeving waar ze vanaf hun vierde jaar veel tijd zullen doorbrengen.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Nachtegaallaan 32
3738 EB Maartensdijk
0346-243564 (voor contact met de groep van je kind)
0346-214323 (voor vragen over je nieuwe/bestaande contract of factuur)
info@topkids.nl
KvK nummer: 54769892
LRK nummer: 300824889

Groepen

De Topkids Peuterplus van kinderdagverblijf Maartensdijk is een peuter plusgroep met maximaal 16 kinderen vanaf 2 jaar. Wanneer je kind 4 jaar geworden is kan hij/zij doorstromen naar onze geweldige Ontdekkings BSO jr. een deur verder. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

Certificaat Klachtenvrij

De Peuterplusgroep van Maartensdijk is klachtenvrij in 2022! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Toch vragen?

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze Peuterplus groep in het echt is? Jullie zijn van harte welkom een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig loop dat alvast hiernaast rond door onze groepsruimte.

Direct inschrijven

Ons Topteam

Naomi

Meewerkend Coördinator

Wytske

Rianne

Clustermanager rianne@topkids.nl

Stephanie

Ilona

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?