Met deze vijf activiteiten komen jullie feestelijk de kerstvakantie door!

Het is eindelijk weer zo ver, de kerstvakantie is aangebroken! Het is een heerlijke periode met het hele gezin. Maar wat gaan we dit jaar weer doen met de kinderen? Geen paniek! Met deze vijf activiteiten komen jullie feestelijk de kerstvakantie door

Betoverende winterpret bij winter station in het Spoorwegmuseum

De kerstvakantie krijgt een magisch tintje dit jaar in het Spoorwegmuseum, waar Winter Station zijn deuren opent voor jong en oud. Het hele museum ondergaat een betoverende upgrade, met winterse en warme gezelligheid. In het midden de prachtige stationshal ligt een ijsbaan te wachten.

Winter station in het Spoorwegmuseum

 

Kerstdansjes

Wat is nu beter dan een middagje gezellig thuisblijven? Laat je kinderen een vrolijk kerstliedje uitzoeken en er een dansje erbij bedenken. Aan het einde van de middag begint de show. Alle grote lampen gaan uit, de discolamp aan en de kinderen laten hun geweldige danspasjes zien. Een betere kerstshow bestaat niet!

 

Almere Buiten on ice

De kerstvakantie wordt extra feestelijk in Almere Buiten Centrum met een betoverende schaatsbaan! Trek je schaatsen aan en glijd over het ijs, omringd door een sfeervolle ambiance. En na al dat schaatsplezier kun je lekker op warmen met een heerlijk kopje koffie, thee of warme chocomelk.

Almere Buiten on ice

 

Betoverende Sprookjesoptocht voor de allerkleinsten in Soest

Stapje voor stapje, voetje voor voetje, wordt de kerstvakantie magisch voor de allerkleinsten! Langs krokodillen, zingend over dikke billen, en schommelend bij beren die smeren konden. De winteroptocht neemt je hi hi ha ha mee. Een hartverwarmend avontuur voor peuters en kleuters, vol verwondering en betovering.

Mis deze betoverende sprookjesoptocht niet en beleef samen met de kleintjes een onvergetelijk moment van speelsheid en plezier in de kerstvakantie!

Sprookjesoptocht

 

Magische wandeling bij Kasteel de Haar: Lumineuze Nachten!

Deze kerstperiode wordt buitengewoon betoverend bij Kasteel de Haar! Beleef de Lumineuze Nachten met een magische wandeling. Wandel door een betoverend landschap van verlichte kunstwerken en laat je verrassen door het schitterende kasteel dat dient als het magische decor voor deze unieke ervaring. Elke avond transformeert het park in een gigantische openlucht bioscoop, waar je tijdens anderhalf uur durende wandeling een volledige animatiefilm ontdekt.

De Lumineuze Nachten

 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe. Tot 2024!