BSO Sport Soest

 

 

De sport buitenschoolse opvang van Soest is dé plek waar kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar na schooltijd aan de slag kunnen met heel veel leuks! Er is hier geen tijd om je te vervelen.

In Soest, bij de sportvelden van sportorganisatie en voetbalvereniging Soest is de Topkids Sport BSO gevestigd. In het clubhuis van S.O. Soest mogen wij een kamer en een gedeelte van de kantine gebruiken. Op deze plek kunnen wij gezellig met elkaar wat eten en drinken en kunnen wij bij slecht weer gezellig spelletjes doen, knutselen, tafelvoetballen of kokerellen in de keuken. Maar het liefst gaan we natuurlijk naar buiten. Want tussen de bossen liggen hier prachtige voetbalvelden waar we naar hartenlust kunnen sporten.

En dat doen wij dan ook! Ons team van pedagogische en sportieve medewerkers biedt een uitdagende sportprogramma aan met wisselende thema’s. Zo maken kinderen kennis met verschillende sporten en zijn ze ook nog eens lekker in beweging. We maken gebruik van verschillende velden maar er is ook een speeltuintje tot onze beschikking om te klimmen en klauteren. Daarnaast is er ook alle ruimte voor vrij spel.

Op ontdekking!

Na schooltijd worden de kinderen opgehaald door onze enthousiaste Topkids medewerkers en gaan we direct op ontdekking, waarbij een gezonde dosis buitenlucht centraal staat. Voordat we overgaan tot actie, wordt (eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming) eerst het energiepijl weer een beetje aangevuld door een gezonde snack en zijn we nieuwsgierig naar hoe de schooldag van de kinderen is verlopen.

Uitdaging in de natuur

Iedere maand staat er een nieuw thema centraal waardoor kinderen zich nooit hoeven te vervelen. De activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. We gaan met de kinderen op ontdekking door middel van sport, spel en onderzoeks- en ervaringsgerichte activiteiten en uitstapjes in de natuur. Gezien de prachtige ligging aan de Soesterduinen zullen we niet alleen op het terrein te vinden zijn maar biedt de omgeving ook talloze mogelijkheden voor leuke en avontuurlijke uitstapjes.

Terug op het BSO honk

Naast ons uitdagende sportactiviteiten aanbod op Topkids Sport BSO Soest, is er uiteraard ook volop ruimte voor ontspanning en geven we kinderen volop de mogelijkheid om te chillen. Aan het einde van de middag komen de kids weer terug op het vertrouwde BSO honk en is er een ruime mogelijkheid om te knutselen, dansen, een toneelstuk op te zetten of rustig bijkomen na een schooldag door het lezen van een boek.

Dan worden de kinderen weer opgehaald door hun ouders en nemen we de tijd voor de overdracht. Negen van de tien keer gaan de kinderen naar huis met een gezonde blos op hun wangen, na een enerverende middag. Helemaal uniek aan deze locatie: indien gewenst brengen wij de kinderen thuis aan het einde van de dag!

Nieuwsgierig geworden naar Topkids Sport BSO Soest?

Neem dan contact met ons op! Je kunt je kind(eren) vrijblijvend inschrijven en een rondleiding aanvragen. Dat kan via onze website en onze afdeling Planning en Klantcontact is telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.