Kinderdagverblijf Zeist Patijnpark

Topkids kinderdagverblijf Zeist Patijnpark; een plek waar kinderen zich ontwikkelen

Topkids kinderdagverblijf Zeist Patijnpark is een professioneel kinderdagverblijf, gevestigd in een volledig duurzaam verbouwde locatie aan de rand van het centrum van Zeist. Het kinderdagverblijf straalt knusheid uit en gaat dagopvang verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Verticale groep

Topkids vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig karakter te creëren, zodat kinderen zich begeven in een veilige en vertrouwde plek om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op het kinderdagverblijf van Topkids in Zeist Patijnpark bieden wij opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in vier verschillende leeftijdsgroepen, twee babygroepen (0-2 jaar), één peutergroep (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4 jaar). We hechten er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die ze verdienen, om zich volop te kunnen ontwikkelen.

Activiteitaanbod

We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind doorloopt. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving van belang en voor de peuters richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf.

Natuurbeleving

Kinderdagverblijf Zeist Patijnpark heeft een veilige en mooie natuurlijke tuin. De kinderen hebben hier alle ruimte om op onderzoek te gaan en te spelen met allerlei materiaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier volop hun energie kwijt. Ook in de buurt rondom de buitenschoolse opvang zijn verschillende leuke speelplekken waar we graag naartoe gaan. Voldoende ruimte en uitdaging dus voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, opvangpakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we voor vragen ook bereikbaar via planning@topkids.nl.