Kinderdagverblijf Zeewolde

Topkids kinderdagverblijf Zeewolde; een plek waar kinderen zich ontwikkelen

Ouders en kinderen in Zeewolde kunnen niet meer om Topkids heen. In het voorjaar van 2022, openen we ook een kinderdagverblijf in De Bilt. Topkids kinderdagverblijf Zeewolde is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf, gevestigd op bedrijventerrein het Krachtenveld, tegenover het Gezondheidscentrum in Zeewolde. In een rustige wijk met veel parkeergelegenheid, vlakbij de volkstuintjes en de dierenweide, is dit een ideale plaats voor ons kinderdagverblijf voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Vijf verschillende groepen

Topkids vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig karakter te creëren, zodat kinderen zich begeven in een veilige en vertrouwde plek om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op het kinderdagverblijf van Topkids in Zeewolde bieden wij opvang aan vijf verschillende groepen; twee babygroepen (0 tot 2 jaar), twee verticale groepen (0 tot 4 jaar)  en één peutergroep (2 tot 4 jaar).Door de kleinschaligheid hechten we er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die ze verdienen, om zich volop te kunnen ontwikkelen.

Activiteitaanbod

We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind doorloopt. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving van belang en voor de peuters richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf. In de lange centrale hal worden regelmatig gymlessen, muzieklessen en speciale activiteiten voor de oudste peuters georganiseerd, maar wordt ook gebruikt voor het lezen van een boekje.

Natuurbeleving

Kinderdagverblijf Zeewolde beschikt over een prachtige ontdekkingstuin. Buiten is er een heerlijke plek om te spelen met een heuvel met een paadje er bovenop waar de kinderen lekker overheen kunnen banjeren. Er is een klimrek met glijbaan die uitkomt in de zandbak. Ook is er een grasveldje met in het midden een grote walnotenboom. Je raadt het al, wij zijn heel graag buiten met de kinderen! Ze hebben hier alle ruimte om op onderzoek te gaan en te spelen met allerlei materiaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier volop hun energie kwijt en we bieden voldoende ruimte en uitdaging voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, (flexibele) pakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.