Kinderdagverblijf Zeewolde

Topkids kinderdagverblijf Zeewolde; een plek waar kinderen zich ontwikkelen

Welkom bij Topkids kinderdagverblijf Zeewolde. Onze kinderopvang in Zeewolde is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf. Je vindt ons op bedrijventerrein het Krachtenveld, tegenover het Gezondheidscentrum in Zeewolde. Het kinderdagverblijf Zeewolde staat hier in een rustige wijk. Je kunt hier makkelijk parkeren en de locatie is vlakbij de volkstuintjes en de dierenweide. Dat maakt het een ideale plaats voor ons kinderdagverblijf voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Vijf verschillende groepen

Topkids vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig te zijn. Zo ervaren kinderen het als een veilige en vertrouwde plek om goed te kunnen ontwikkelen. Op het kinderdagverblijf van Topkids in Zeewolde bieden wij opvang aan vijf verschillende groepen: twee babygroepen (0 tot 2 jaar), twee verticale groepen (0 tot 4 jaar)  en één peutergroep (2 tot 4 jaar). We hechten er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die ze verdienen. Dankzij de kleinschaligheid kunnen ze zich volop ontwikkelen.

Activiteitaanbod

We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed. Ons speelgoed past bij de verschillende leeftijdsfases van een kind. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving belangrijk. Voor peuters richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Voor peuters die opzoek zijn naar nóg meer uitdaging organiseren we activiteiten buiten de grenzen van het kinderdagverblijf. In de lange centrale hal geven we regelmatig gymlessen, muzieklessen en speciale activiteiten voor de oudste peuters. We gebruiken de fijne hal ook voor het lezen van een boekje.

Natuurbeleving

Kinderdagverblijf Zeewolde heeft een prachtige ontdekkingstuin. Buiten is een heerlijke plek om te spelen. In de tuin is een heuvel met een spannend paadje waar de kinderen lekker overheen kunnen banjeren. Kinderen spelen graag met het klimrek met glijbaan die uitkomt in de zandbak. Ook is er een grasveldje met in het midden een grote walnotenboom. Je raadt het al, wij zijn heel graag buiten met de kinderen! Ze hebben hier alle ruimte om op onderzoek te gaan en te spelen met allerlei materiaal. Weer of geen weer, bij Topkids kinderdagverblijf Zeewolde kunnen kinderen volop hun energie kwijt. We bieden voldoende ruimte en uitdaging voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, pakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.