BSO Almere Campus

 

 

De Topkids BSO Campus in Almere is dé plek waar kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar na schooltijd aan de slag kunnen met heel veel leuks! Er is hier geen tijd om je te vervelen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

Door ons gevarieerde en uitdagende activiteitenprogramma, leren de kinderen op BSO Almere Campus zowel zichzelf als de wereld om zich heen ontdekken en bevordert het een gezonde leefstijl.

Op ontdekking!

Na schooltijd worden de kinderen opgehaald door onze enthousiaste Topkids medewerkers en gaan we direct op ontdekking, waarbij een gezonde dosis buitenlucht centraal staat. Voordat we overgaan tot actie, wordt (eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming) eerst het energiepijl weer een beetje aangevuld door een gezonde snack en zijn we nieuwsgierig naar hoe de schooldag van de kinderen is verlopen.

Elke maand andere uitdagingen

Iedere maand staat er een nieuw thema centraal waardoor kinderen zich nooit hoeven te vervelen. De activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. We gaan met de kinderen op ontdekking door middel van sport, spel en onderzoeks- en ervaringsgerichte activiteiten en uitstapjes in de natuur.

Terug op het BSO honk

Deze supergave en ruime locatie nodigt uit voor creativiteit en expressie. In de woonkamer kunnen de kinderen na school even bijkomen waarna ze in de verschillende ruimtes zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. In de centrale hal is een atelier ingericht waar je je creativiteit kwijt kunt en op de knusse galerij kan je rustig boekjes lezen. Naast verschillende ruimtes die zijn ingericht zodat er voor ‘ieder wat wils’ is, is de allergrootste verrassing toch wel het échte compleet ingerichte theater waar de kinderen met elkaar kunnen werken aan een musical, een miniplaybackshow kunnen organiseren of dansjes kunnen instuderen. Naast ons uitdagende activiteiten aanbod op Topkids Almere BSO Campus, is er uiteraard ook volop ruimte voor ontspanning en geven we kinderen volop de mogelijkheid om te chillen.

Nieuwsgierig geworden naar Topkids Almere BSO Campus ?

Neem dan contact met ons op! Je kunt je kind(eren) vrijblijvend inschrijven en een rondleiding aanvragen. Dat kan via onze website en onze afdeling Planning en Klantcontact is telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.