Kinderdagverblijf Bunschoten

Topkids opvang 

Topkids kinderdagverblijf Bunschoten is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf. De opvang is gevestigd in een sfeervolle woonboerderij met een prachtige ontdekkingstuin. Het kinderdagverblijf straalt knusheid uit en verzorgt dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Kleinschalig kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf in Bunschoten is nog betrekkelijk nieuw. In januari 2022 opende het haar deuren. Kenmerkend voor het kinderdagverblijf is de kleinschaligheid. Huiselijkheid en knusheid is belangrijk om ieder kind zich snel vertrouwd te laten voelen. Een overzichtelijke omgeving waar rust heerst, kan bijdragen aan het gevoel van veiligheid.

Kinderdagverblijf met kleine groepen

Op het kinderdagverblijf in Bunschoten werken we met kleine groepen. Hierdoor is het mogelijk kinderen de aandacht te geven die ze nodig hebben. Veiligheid, liefde en aandacht zijn onmisbare ingrediënten om te kunnen ontwikkelen. In het kinderdagverblijf Bunschoten zijn drie groepen. Een babygroep (0 tot 2 jaar), een peutergroep (2 tot 4 jaar) en een verticale groep (0 tot 4 jaar). 

Babygroep Op de babygroep is rust en regelmaat heel belangrijk. In een rustige omgeving kunnen baby’s naar eigen behoefte prikkels opzoeken. Ze spelen op het kleed onder een babygym of verkennen voorzichtig de omgeving door rond te kruipen. We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed dat past bij de verschillende leeftijdsfases van kinderen.

Peutergroep Peuters hebben meer behoefte aan uitdaging en kunnen meer prikkels aan dan baby’s. Speelgoed dat uitnodigt tot rollenspel vind je bij Topkids dan ook genoeg. Klussen in de bouwhoek, een lekkere taart bakken in het keukentje of de auto’s naar de garage brengen in de autohoek. Door dagelijkse situaties na te spelen, verwerken kinderen momenten uit hun praktijk. Bij Topkids Bunschoten maken kinderen de eerste vriendjes. 

Verticale groep

In een verticale groep verblijven kinderen van 0 tot 4 jaar. Het mooie aan kinderen van verschillende leeftijden in één groep, is de nabootsing van een gezin. Oudere kinderen helpen de kleintjes en de kleintjes maken handig gebruik van de vaardigheden van oudere kinderen. De peuters uit deze groep krijgen dezelfde uitdaging als de peuters in de peutergroep. Soms gaan we met de ze op stap om de omgeving buiten het kinderdagverblijf te verkennen. 

Groene kinderopvang

Bij ons kinderdagverblijf in Bunschoten is een prachtige ontdekkingstuin. Hier hebben kinderen alle ruimte om op onderzoek te gaan en te ontdekken wat groeit en bloeit. Natuurbeleving is erg belangrijk voor kinderen. In de tuin staat een grote speelschuur met speelmateriaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier buiten volop hun energie kwijt.

Biologische maaltijden

In de opvangpakketten van Topkids is een biologische warme maaltijd altijd inbegrepen. Deze krijgen de kinderen tussen de middag. Deze warme maaltijden worden bereid door Moekes Maaltijd.

Opvangmogelijkheden Topkids Bunschoten

Wil je meer weten over kinderdagverblijf Bunschoten? Op onze website vind je alle informatie aangaande de tarieven, (flexibele) pakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl. Topkids heeft (nog) geen buitenschoolse opvang in Bunschoten.