Kinderdagverblijf Bunschoten

Topkids kinderdagverblijf Bunschoten; een plek waar kinderen zich ontwikkelen

Binnenkort kunnen ook de ouders en kinderen in Bunschoten niet meer om Topkids heen, want we openen daar vanaf januari 2022 een nieuwe vestiging. Topkids kinderdagverblijf Bunschoten is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf, gevestigd in een sfeervolle woonboerderij met een prachtige ontdekkingstuin. Het kinderdagverblijf straalt knusheid uit en gaat dagopvang verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Drie verschillende groepen

Topkids vindt het belangrijk om een huiselijk en kleinschalig karakter te creëren, zodat kinderen zich begeven in een veilige en vertrouwde plek om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op het kinderdagverblijf in Bunschoten werken we met kleine groepen, waarbij en ruimte is voor een babygroep (0 tot 2 jaar), een peutergroep (2 tot 4 jaar) én een verticale groep (0 tot 4 jaar). Door de kleinschaligheid hechten we er veel waarde aan dat baby`s en peuters de liefdevolle aandacht krijgen die ze verdienen, om zich volop te kunnen ontwikkelen.

Activiteitaanbod

We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed, passend bij de verschillende leeftijdsfases die een kind doorloopt. Voor baby`s vinden we een rustige omgeving van belang en voor de peuters richten we ons meer op het aanbod van uitdaging. Wanneer de peuters opzoek zijn naar nóg meer uitdaging, kunnen we ook activiteiten organiseren buiten de grenzen van het kinderdagverblijf.

Natuurbeleving

Kinderdagverblijf Bunschoten beschikt over een prachtige ontdekkingstuin met grote speelschuur. De kinderen hebben hier alle ruimte om op onderzoek te gaan en te spelen met allerlei materiaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier volop hun energie kwijt.

Interesse in Topkids Kinderopvang?

Op onze website www.topkids.nl vind je alle informatie aangaande de tarieven, (flexibele) pakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website, zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.