Ontdekkings BSO Zeewolde

 

 

De Topkids BSO in Zeewolde is dé plek waar kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar na schooltijd aan de slag kunnen met heel veel leuks! Er is hier geen tijd om je te vervelen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

Door ons gevarieerde en uitdagende activiteitenprogramma, leren de kinderen op de buitenschoolse opvang in Zeewolde zowel zichzelf als de wereld om zich heen ontdekken en bevordert het een gezonde leefstijl.

Op ontdekking!

Na schooltijd worden de kinderen opgehaald door onze enthousiaste Topkids medewerkers en gaan we direct op ontdekking, waarbij een gezonde dosis buitenlucht centraal staat. Voordat we overgaan tot actie, wordt (eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming) eerst het energiepijl weer een beetje aangevuld door een gezonde snack en zijn we nieuwsgierig naar hoe de schooldag van de kinderen is verlopen.

Elke maand andere uitdagingen

Iedere maand staat er een nieuw thema centraal waardoor kinderen zich nooit hoeven te vervelen. De activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. We gaan met de kinderen op ontdekking door middel van sport, spel en onderzoeks- en ervaringsgerichte activiteiten en uitstapjes in de natuur.

Terug op het BSO honk

We hebben een mooie eigen ruimte binnen de school en mogen gebruik maken van de diverse faciliteiten van de school. Wie ’t Wold kent, weet dat er een hele grote en uitdagende buitenruimte is met allemaal verschillende thema’s. Zo is er een sport- en activiteitengebied; het Kingplein, een klim- en klautergedeelte, een chillruimte met een tuin, banken en een zandbakgedeelte. Het liefst zijn we dan ook zoveel mogelijk buiten op het plein, maar gaan er ook graag op uit richting het voetbalveld en de speeltuin.

Op de Topkids BSO in Zeewolde is er geen tijd om je te vervelen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

Nieuwsgierig geworden naar Topkids BSO Zeewolde?

Neem dan contact met ons op! Je kunt je kind(eren) vrijblijvend inschrijven en een rondleiding aanvragen. Dat kan via onze website en onze afdeling Planning en Klantcontact is telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.