Direct inschrijven Rondleiding

Zoek jij flexibele of tijdelijke kinderopvang voor jouw kind? Topkids kinderopvang begrijpt als geen ander wat een gepuzzel het soms is met kinderen en werk. Werk vraagt van je om flexibel te zijn, opa’s en oma’s kunnen een keer niet oppassen en bij het kinderdagverblijf moet je meteen een hele dag afnemen terwijl je dat eigenlijk niet nodig hebt. Bij onze flexibele dagopvang hoeft dat gelukkig niet! Hoe dat zit lees je hier. 

Dagopvang tijdens schoolweken

Bij Topkids is het mogelijk om alleen opvang tijdens de schoolweken (40 weken per jaar) af te nemen. Zo brengen we geen uren in rekening tijdens de schoolvakanties. Dat is handig wanneer je in deze periodes geen opvang nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je in het onderwijs werkt. Heb je toch een keer wat meer tijd nodig hebt of ga je een dagje extra werken? Neem dan gewoon een keer een paar extra uren af! Op deze manier hoef je nooit meer dagopvang te betalen dan dat je afneemt.  Ideaal toch?

Flexibele dagopvang naar jouw wensen

Heb je een heel flexibel rooster op jouw werk? Bel ons dan op om de mogelijkheden voor flexibele dagopvang te bespreken. We hebben een flexibel 0-uren contract. Dit 0-uren contract is in te zetten op basis van beschikbaarheid. We kijken samen hoe we de opvang zoveel mogelijk op jouw behoeften kunnen afstemmen.

Voorwaarden flexibele opvang

De enige voorwaarden die bij de flexibele kinderopvang horen:

  1. De overeenkomst gaat altijd in om 7:30 uur, ook als je pas om 8:30 brengt. Dit geldt uiteraard niet voor middagopvang, dan is de starttijd 13:00 uur.
  2. Brengen kan tussen 7:30-9:15 of tussen 12:00-13:00 uur.
  3. Halen kan om 13:00 uur of vanaf 15:00 uur.
  4. Tussen 13:00-15:00 uur liggen de kinderen bij ons te rusten. Daarom is het niet mogelijk tussen deze tijd te halen of te brengen.

Wil je meer informatie over flexibele dagopvang?

Graag geven wij jou alle informatie over flexibele dagopvang. We kijken samen met je hoe flexibele opvang past bij jouw werkrooster. Zo kunnen wij je ook vertellen hoe wij per maand de rekening opstellen. Dan weet je zeker dat er niet teveel in rekening gebracht wordt. Bel ons op om jouw situatie te bespreken. We denken graag met je mee!