Naomi werkt met veel plezier als meewerkend coördinator bij Topkids Maartensdijk. “Ik werkte hiervoor bij een andere kinderopvangorganisatie, maar ik was op zoek naar wat meer uitdaging,” legt ze uit. “Als meewerkend coördinator kon ik dat bij Topkids krijgen.”

De perfecte combinatie
Naomi vertelt over haar vroege start in de kinderopvang: “Ik ben op mijn vijftiende al begonnen met werken in de kinderopvang als vakantiebaantje. Ik had altijd al een passie om met kinderen te werken.” Na jarenlang als pedagogisch medewerker te hebben gewerkt, kreeg Naomi de kans om meewerkend coördinator te worden bij Topkids. En dat bevalt haar erg goed! “Ik vind de combinatie van het regelwerk en op de groep staan heel leuk,” vertelt ze. “Zo ben ik ’s ochtends bezig met de planning en organisatie, maar ’s middags sta ik lekker met de kinderen op de BSO.”

Een divers aanbod voor ieder kind
De BSO in Maartensdijk heeft een groot aanbod aan activiteiten voor de kinderen. “We hebben een supergroot schoolplein, we werken samen met SVM – de voetbalclub – en we hebben een bos in de buurt,” somt Naomi op. “Ook hebben we een gymzaal ter beschikking en een grote keuken voor kookactiviteiten. We kunnen dus altijd wat leuks doen met de kinderen.”

Gezellige werksfeer
De werksfeer op de BSO is erg gezellig vindt Naomi. “Iedereen is enthousiast en er hangt een fijne, open sfeer. De collega’s halen regelmatig grapjes met elkaar uit en de kinderen doen daar ook graag aan mee.”

Doorgroeimogelijkheden
Als het gaat om de doorgroeimogelijkheden binnen Topkids, is Naomi vol lof. “Ik ben zelf begonnen als meewerkend coördinator op de BSO en heb nu ook de peuterplusgroep en het KDV erbij gekregen. Ik denk dat er maar weinig plekken zijn waar dat zo kan,” vertelt ze.

Een aanrader voor iedereen die met kinderen wil werken
Naomi is er erg trots op om bij Topkids te werken. “Het is een leuke, uitdagende en dynamische werkomgeving,” zegt ze. Het is een best grote organisatie, maar dat merk je totaal niet. Iedereen voelt zich gehoord en als er iets is wordt het vaak direct opgepakt. Als je van kinderen houdt en graag met ze wilt werken, dan is Topkids de perfecte plek voor jou! ”

Lijkt het jou ook leuk om als pedagogisch medewerker op de BSO in Maartensdijk aan de slag te gaan? Solliciteer dan hier.