Direct inschrijven Rondleiding

Waarom Topkids ?

 

Wij weten heel goed hoe lastig het kan zijn om een gezin te combineren met een baan. Het liefst wil je op beide vlakken 100% beschikbaar en inzetbaar zijn. Naast werken komen daar nog de boodschappen, koken, quality time met je kinderen bij en het liefst ook de kinderen weer op tijd naar bed zodat je zelf nog kan genieten van je avond. Topkids Kinderopvang streeft ernaar om je in deze uitdaging zoveel mogelijk te ontzorgen met flexibele kinderopvang.

Wij bieden het volgende:

  1. Kleinschalige en kwalitatieve kinderopvang in een huiselijke sfeer
  2. Ruime openingstijden van 7:30-18:30 uur
  3. Liefdevolle en zeer professionele pedagogisch medewerkers
  4. Flexibiliteit in ruilen van dagen en afnemen van extra dagen
  5. Flexibele opvangmogelijkheden, afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  6. Inclusief luiers (Pampers), een biologische warme maaltijd en gezonde tussendoortjes op het kinderdagverblijf
  7. Gezonde snacks, groente en fruit op de buitenschoolse opvang en bij vakantie- en studiedagen een broodlunch
  8. Ontwikkelingsgerichte activiteiten in wisselende thema’s
  9. Aandacht voor de natuur en natuurbeleving; we gaan iedere dag naar buiten.
  10. Zelfs op de meeste locaties een gratis thuisbrengservice bij de BSO’s!

Flexibele kinderopvang in Utrecht, Maartensdijk, Soest en Zeist

Ons uitgangspunt: we zijn zo flexibel mogelijk! Daarmee bedoelen we dat we proberen ons aanbod in opvangpakketten zo goed mogelijk aan te laten sluiten aan jouw persoonlijke situatie. Het is daarnaast ook altijd mogelijk om binnen de maximale groepsgroottes dagen te ruilen of extra opvang af te nemen. Dit is allemaal makkelijk te regelen via onze ouderapp.

Je neemt een vast aantal dagen per week af en deze kan je indien gewenst onbeperkt ruilen. En is je kind een keer ziek? Of zijn jullie met vakantie? Niet afgenomen opvangdagen kunnen nog 2 maanden worden gebruikt! Zo hoef je nooit meer te betalen dan je afneemt.

Behoefte aan nóg meer flexibiliteit? Een 0-urenovereenkomst is bespreekbaar. Neem daarvoor contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Een verantwoord all-inclusive pakket

Bij Topkids verzorgen wij per dag twee maaltijden en twee gezonde tussendoortjes. Suikervrij en zoveel mogelijke natuurlijke producten is daarbij ons uitgangspunt. De warme maaltijd tussen de middag, verzorgd door Moekes Maaltijd, is voor 95% biologisch en wordt 3x per week vers geleverd.

Meer weten over ons voedingsbeleid?

Door Pampers als ons vaste luiermerk te gebruiken kiezen we niet alleen voor kwaliteit voor onze Topkids maar steunen we indirect ook Unicef.

 

Expertisecentrum Kinderopvang