Ons Topteam!

 

Onze Topteams van de locaties stellen zich graag op hun eigen vestiging aan jullie voor. Op iedere vestiging is een aanspreekpunt werkzaam die assisterend leidinggevende taken heeft. Daarnaast is er een pedagogisch coach en beleidsmedewerker in dienst die de medewerkers ondersteunt in de dagelijkse pedagogische praktijk en die de kwaliteit in de gaten houdt.

Achter deze teams van enthousiaste, leergierige en liefdevolle pedagogisch medewerkers staat het directieteam, ook wel bekend als ‘kantoor’, ‘boven’(voor de collega’s in Maartensdijk), ‘Gil en Mirel’, ‘Leo en Breg’. Zij ondersteunen de teams, zijn vol passie voor het vak en apetrots op deze fantastische groep mensen. Wil je weten wie dat zijn?:

Mirella en Gilbert Saffrie zijn in 2010 gestart met de eerste vestiging in Soest nadat Mirella na 20 jaar ervaring als pedagogisch medewerker, leidinggevende en voorzitter bij Stichting Kinderdagverblijf Duimelot haar eigen visie op het vak had ontwikkeld. Al snel groeide Topkids naar de organisatie die het nu is. Kleinschaligheid, huiselijkheid en ruimte om een vertrouwensband met elkaar op te bouwen vindt zij vooral erg belangrijk en dat is te voelen op alle Topkids vestigingen in Utrecht, Soest en Maartensdijk.

Leidinggevenden Bregje de Saint Aulaire en Leonie Gijbels zijn vanaf de start van Topkids betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie en zijn, met Mirella en Gilbert, vraagbaak voor zowel pedagogisch medewerkers als ouders.