Bij Topkids zijn we dolblij! We openen binnenkort onze nieuwste parel: een duurzame en innovatieve kinderopvanglocatie in het bruisende hart van Zeist!

Sinds de start in december 2010 in Soest, is Topkids uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met meerdere vestigingen. De komst van Zeist Patijnpark, zoals de nieuwe locatie gedoopt is, beantwoordt aan de toenemende vraag naar kwaliteitsvolle kinderopvang in Zeist.

Een droomlocatie met eindeloze mogelijkheden

Waar voorheen een flitsbezorger gevestigd was, zagen wij bij Topkids de verborgen schat in dit gebouw. “We vielen direct voor de onbegrensde mogelijkheden en de unieke sfeer die deze locatie uitstraalt,” vertelt labeldirecteur Bregje de Saint Aulaire enthousiast. “Gelegen midden in de wijk, tussen scholen en diverse faciliteiten, biedt Zeist Patijnpark een knusse en verrassende omgeving voor de allerkleinsten.”

De transformatie van de loods naar een modern kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO) is in volle gang. Onder leiding van een gedreven architect wordt er hard gewerkt aan een ontwerp dat baadt in natuurlijk licht. Zo verdwijnt een gedeelte van het dak en komt er een patio om extra zonlicht te creëren. Duurzaamheid staat bij Topkids hoog in het vaandel, en dat zie je terug in de nieuwbouw. Zo wordt er gebruik gemaakt van een warmtewin-ventilatieunit, uitstekende isolatie en een interieur van natuurlijke materialen zoals cacaomarmoleum en eco-PVC.

Een warm thuis voor elk kind

Bij Topkids vinden we het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen. De nieuwe locatie ademt dan ook warmte en gezelligheid. De kinderdagverblijfkruimels worden ingericht in onze vertrouwde huisstijl, met knusse groepen waar ieder kind zich geborgen voelt. De BSO-ruimte krijgt een stoere uitstraling met diverse speelhoeken, een doorkijkje naar de binnentuin via de patio en een groot kookeiland met een verlaagd gedeelte, perfect voor knusse kookactiviteiten met de kinderen. Tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen van verschillende Topkids-locaties in de omgeving samenkomen voor een uitgebreid activiteitenaanbod boordevol plezier en avontuur.

Naast de kindvriendelijke binnenruimtes, beschikt Zeist Patijnpark ook over een loungehoek, een atelier en een prachtige tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en rennen. In de directe omgeving bevinden zich daarnaast diverse voetbalpleintjes, waar sportievelingen zich helemaal kunnen uitleven.