Biologische maaltijden

 

Topkids Kinderopvang biedt op de kinderdagverblijven iedere dag een verantwoorde warme biologische maaltijden aan aan kinderen vanaf 4 maanden. Deze maaltijd is afgestemd op de verschillende leeftijden en behoeftes van ieder kind. De maaltijd is gezond, voor 95% biologisch en bovenal héél erg lekker.

De biologische maaltijden worden drie keer per week vers aangeleverd door Moekes Maaltijd. Hun missie is om ‘alle kinderen in Nederland van écht, gezond en lekker eten te kunnen laten genieten. Omdat we weten dat kinderen door gezond eten meer energie hebben, gelukkiger zijn en beter presteren. Omdat zien eten, doet eten en samen eten ze positief vormt. Onze kindermaaltijden zijn gegarandeerd 100% natuurlijk. Geur-, kleur- en smaakstoffen zijn streng verboden. En wat Moeke kookt is ook écht vers, zonder kunstmatig verlengde houdbaarheid.’

Naast de gezonde warme biologische maaltijd biedt Topkids nog een broodmaaltijd aan het einde van de dag en worden er op twee momenten gezonde snacks aangeboden. Wij kiezen zoveel mogelijk voor natuurlijke (streek-)producten, bij voorkeur biologisch, zonder toegevoegde suikers en met zo min mogelijk zout. Interesse in ons uitgebreide voedingsbeleid en de producten die we gebruiken? Klik dan hier.

 

logo bord, mes en lepel