Meet & Greet bij Topkids

Regelmatig organiseren we Meet & Greets op onze vestigingen. Zo kun je geheel vrijblijvend en op een laagdrempelige manier alles te weten komen over werken bij Topkids. Hoe zien de vestigingen eruit? Werken er leuke collega’s? Met welk activiteitenaanbod werken we? En nog veel meer natuurlijk! Soms vindt een Meet & Greet op een specifieke vestiging plaats waar ook een vacature uit staat, maar vaker organiseren we dit voor een hele regio.

De komende tijd zetten we bijvoorbeeld onder deuren open in:

Op deze vestigingen kun je heel goed de echte Topkids sfeer proeven én dat zie je tevens terug in het interieur. De clustermanagers van de kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang zullen ook aanwezig zijn. Je kunt hen dus alles vragen over Topkids! Heb je een leuke vacature op onze website gezien, dan kun je daar gelijk meer over te weten komen. Ben je juist benieuwd of werken in de kinderopvang iets voor jou is? Ook dan nodigen we je van harte uit!

Kom je bij ons langs?

Ben jij benieuwd wat Topkids te bieden heeft voor jou als (toekomstig) pedagogisch medeweker? Kom dan langs voor een kennismaking tijdens onze meet & greets. Laat je gegevens achter en je krijgt een bevestiging toegestuurd per mail.

Aanmelden Meet & Greet

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Wil je op de hoogte worden gehouden van aankomende meet & greets of past het jou beter om op een andere moment kennis te maken met Topkids? Stuur dan een mailtje naar marketing@topkids.nl. Je krijgt dan bericht zodra de nieuwe data zijn gepland of wordt gebeld voor het maken van een andere afspraak.

Voor vragen over openstaande vacatures kun je ook bellen met onze recruiters Lauren en Nathalia via 030-2211003 of stuur een berichtje via Whatsapp op 06-10260396.