Kinderopvang Soest

De eerste vestiging die zichzelf Topkids Kinderopvang mocht noemen was kinderdagverblijf Soest. In 2010 opende dit kinderdagverblijf haar deuren en legde zo de basis voor de kinderopvangorganisatie zoals die er nu staat. In 2016 kwam daar Topkids BSO Soest bij, een buiten BSO waar we met de kinderen Soest in duiken om op ontdekking te gaan.

 

Topkids Kinderopvang Soest

Het doel van Topkids Kinderopvang Soest is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Op deze manier kunnen kinderen zich volop ontwikkelen en de wereld om zich heen ontdekken en krijgt ieder kind de hoge kwaliteit opvang die het verdient.

In het vriendelijke vrijstaande pand bevinden zich een kinderruimte voor dreumesen en peuters van 1,5 tot 4 jaar en een babyruimte voor 7 baby’s. Achter dit karakteristieke pand bevindt zich de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het is geen villa maar een leuk, knus gebouwtje in de grote tuin van Topkids Soest. De ruimte wordt door de kinderen vaak ervaren als ’t speelhonk, waar kinderen naar hartenlust hun energie kwijt kunnen.

 

Kinderdagverblijf: een verlengstuk van de huiskamer

Topkids kinderdagverblijf Soest vindt het belangrijk om een huiselijk karakter te creëren zodat de kinderen zich begeven in een omgeving waarin ze zich veilig en op hun gemak voelen. Zo proberen wij een verlengstuk van de huiskamer te zijn. Maar wel een huiskamer waar van alles mogelijk is! Zo bouwen we de ene dag een kasteel en spelen dat we ridders en prinsessen zijn en lezen we de andere dag uit boekjes over Dribbel, het k’nijntje Zippies en leren de kinderen alles over de dieren op de boerderij.

De grootste verrassing van de vestiging van kinderdagverblijf Soest is misschien wel de riante tuin waar de kinderen kunnen bewegen, spelen en ontdekken. In deze tuin van ongeveer 300 m2 spelen de kinderen een aantal uur per dag buiten. Het lijkt wel een echt speeldorp! De ene bink rijdt enthousiast rond op een fiets, een andere kan geen genoeg krijgen van de glijbaan. In de zandbak wordt de fantasie van jong en oud geprikkeld en worden naar hartenlust taartjes en ijsjes gemaakt. Kijk hier voor meer informatie over Kinderdagverblijf Soest. 

 

BSO Soest Buitengewoon: naar buiten op ontdekking!

Op de buitenschoolse opvang van Topkids Kinderopvang creëren we juist een omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd en geïnspireerd raken door een gevarieerd aanbod aan buitenschoolse activiteiten. Na schooltijd, gaan we er iedere dag op uit met de kinderen en maken we er een uitdagende en actieve middag van. Hierbij prikkelen we de nieuwsgierigheid van de kinderen die past bij de leeftijd. Gedacht kan worden aan een boomhut maken in een klimboom in de Soesterduinen, een speurtocht geïnspireerd op de Zevensprong, brood leren bakken door een echte bakker of het volgen van een clinic bij een sportvereniging. Kijk voor meer informatie op Buiten BSO.

 

Interesse?

Topkids kinderdagverblijf Soest is misschien wel het beste kinderdagverblijf! Wij doen er alles aan om de ontwikkeling van het jonge kind zo goed mogelijk te laten verlopen. Op onze website vind je alle informatie aangaande de tarieven, pakketten en het beleid. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Zou je ook wel medewerker willen worden bij de leukste kinderopvangorganisatie? Bekijk dan onze vacatures op onze website.