Direct inschrijven Rondleiding

Kinderopvang Soest

Welkom bij de leukste kinderopvang van Soest! Topkids vangt kinderen op uit Soest en omgeving. Bij Topkids vind je gezellige opvanglocaties én pedagogisch medewerkers met een warm hart voor ieder kind.

Ben je op zoek naar opvang voor jouw kind in Soest? Dan kun je kiezen uit verschillende vormen van opvang. Topkids vangt kinderen op in het kinderdagverblijf en bij de naschoolse opvang. In Soest zijn dat de volgende locatie:

Kinderdagopvanglocaties Soest

Soorten kinderopvang Soest

Kinderdagverblijf Topkids Soest

In onze kinderdagverblijven in Soest vangen we kinderen op van 0 tot 4 jaar. Op onze locatie aan de Torenstraat vind je zowel groepen die speciaal ingericht zijn voor baby’s en groepen die speciaal ingericht zijn voor peuters. De locatie aan de Torenstraat is kenmerkend vanwege de huiselijke sfeer en prachtige binnentuin.
Op het kinderdagverblijf aan de Laanstraat vind je verschillende groepen voor baby’s en peuters. Het fijne aan de kinderopvang aan de Laanstraat is dat kindjes al gewend zijn aan de omgeving van de opvang wanneer ze later ook gebruik gaan maken van de BSO aan de Laanstraat.

Sport BSO Soest

Heb jij een kind in huis dat het fantastisch vindt om lekker te bewegen? Dan is de Sport BSO Soest dé ideale opvanglocatie. De pedagogisch medewerkers hebben een hart voor sport en brengen dit graag over aan de kinderen. Op de sportvelden van S.O. Soest doen we steeds verschillende sportactiviteiten. Uitrusten doen we in onze gezellige kamer van de voetbalvereniging. Omdat we op een toplocatie zitten -vlakbij de Soesterduinen- gaan we er ook regelmatig op uit.

Buitenschoolse Opvang Soest

Op de BSO aan de Laanstraat is jouw kind van harte welkom na schooltijd en in de vakanties. Vervelen is hier geen optie! Er is altijd wat leuks te doen. Je ontdekt het meteen als je de verschillende BSO ruimtes binnenstapt: hier kun je jouw creativiteit goed kwijt. In het atelier zijn we bezig met de naaimachines of we slaan een spijker op z’n kop in de klusruimte. In de binnen- en buitentuin is genoeg ruimte om te bewegen, een spelletje te doen of te chillen met een boek. Kom eens langs om de sfeer te proeven!

Welke kinderopvang in Soest heeft plek?

Bel ons gerust op als je graag wilt weten waar nog plek is? Wij kijken graag met je mee! Bel 0346-214323