BSO Soest

Is jouw kind een echte Bink die op ontdekking wil gaan buiten de grenzen van de BSO? Dan ben je bij Topkids Kinderopvang aan het juiste adres. Bij onze Buiten BSO Soest Buitengewoon gaan we met de kinderen na schooltijd direct op pad in een veilig en verantwoorde omgeving. Niets moet, maar heel veel mag!

 

Met de kinderen op ontdekking bij Topkids Kinderopvang BSO Soest Buitengewoon.

Na een lange schooldag onderuitgezakt met een tablet op de bank? Niet bij Buiten BSO Soest, waar we de schoolgaande kinderen een buitengewone middag bezorgen en lekker buiten spelen!

Op de buitenschoolse opvang van Topkids Kinderopvang creëren we juist een omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd en geïnspireerd raken door een gevarieerd aanbod aan buitenschoolse activiteiten. Na schooltijd, gaan we er iedere dag op uit met de kinderen en maken we er een uitdagende en actieve middag van. Hierbij prikkelen we de nieuwsgierigheid van de kinderen die past bij de leeftijd. Gedacht kan worden aan een landschap schilderen in de Soesterduinen, brood leren bakken door een echte bakker of het volgen van een clinic bij een sportvereniging.

 

Een uitdagend activiteitenaanbod bij BSO Soest buitengewoon.

Zoals de naam het al aangeeft vinden we het belangrijk om met de kinderen op ontdekking te gaan buiten de BSO Soest. Hierbij is het activiteitenaanbod gerelateerd aan verschillende thema`s die centraal staan. Gedacht kan worden aan activiteiten rondom sport, muziek, kunst en cultuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt langs op deze gave vestiging van Topkids Kinderopvang. Wordt k’nijntje Zippies bijvoorbeeld geboren op de boerderij? Dan brengen wij een bezoekje aan de boerderij en gaan langs om te knuffelen. Kijk voor meer informatie naar Topkids Kinderopvang Soest.

Verlengstuk van de woonkamer bij BSO Soest buitengewoon

Naast dat we veel met de kinderen op pad gaan, beschikken we op de BSO Soest buitengewoon ook over een mooie kinderruimte waar de kinderen zich kunnen uitleven. Het is een knusse vestiging die niet hoeft niet te worden gezien als een groot speeldorp of een grote villa, maar waar juist huiselijkheid en kleinschaligheid centraal staat. De ruimte wordt door de kinderen vaak ervaren als ’t speelhonk, waar kinderen naar hartenlust hun energie kwijt kunnen. Een omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd en geprikkeld na een lange schooldag, maar daarnaast ook thuiskomen om tot rust te komen na een gezonde en actieve middag. Zie voor meer informatie over onze missie en visie ons pedagogisch beleid.

Vast team 

We werken op de BSO Buitengewoon Soest met een vast team aan gediplomeerde medewerkers. Daarnaast wordt er gewerkt met een mentor op de groep die de ontwikkeling en het welbevinden van de individuele kinderen goed in de gaten kan houden. Kinderen kunnen zich daardoor snel aan onze medewerkers hechten.  

Algemene informatie BSO Soest buitengewoon

Bij Topkids Kinderopvang bieden we buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en creëren een omgeving waarin kinderen op meerdere ontwikkelingsgebieden worden uitgedaagd. Een team van zowel pedagogisch als sport medewerkers verzorgen vijf dagen per week een vertrouwde vorm van opvang. Zowel tijdens de vakanties als reguliere schoolweken. Als ouder kun je kiezen voor een schoolweken-, totaal-, of vakantiepakket. Waarbij het, indien de groepsgrootte dit toelaat, het ook mogelijk om extra dagen aan te vragen of te ruilen. Zie voor meer informatie over de tarieven en pakketten van BSO Soest onze website 

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Topkids Kinderopvang!

Zowel ouders die al gebruik maken van kinderdagverblijf Soest als nieuwe ouders zijn van harte welkom om eens te komen kijken op de BSO Soest buitengewoon. Zie voor meer informatie onze website of neem telefonisch contact met ons op via 0346-243564 of per mail via info@topkids.nl