Ontdekkings BSO Soesterberg

Deze buitenschoolse opvang in Soesterberg is niet zomaar een BSO … Nee, het is een echte ontdekkings BSO! Hoe tof is dat? Zeker weten dat jouw kind hier na school en in vakanties met veel plezier naartoe gaat. Daar zorgen wij wel voor!

Vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar

De kinderen van 4 tot en met 6  jaar zitten fijn bij elkaar. Vriendjes en vriendinnetjes die elkaar al vanuit de groep kennen of van het schoolplein. Supergezellig is dat! Maar ja, als je eenmaal 7 jaar of ouder bent, zit je niet meer te wachten ‘op die kleintjes.’ En dat komt goed uit want de kids vanaf 7 jaar hebben een eigen groep!

Ontdekkings BSO?

Klinkt leuk hè? En dat is het ook! Wij organiseren graag zoveel mogelijk activiteiten die nét even anders zijn. Dingen die je kind misschien niet zo snel thuis zou doen. Tenminste, dat denken wij:) De ene keer bouwen we bijvoorbeeld een lab en doen we allerlei proefjes. De andere keer organiseren we een bootcamp en ontdekken we onze eigen krachten én grenzen. ‘Gooien’ met verf en ontdekken wat de kleuren doen als ze mengen? Mag allemaal, jouw kind komt hier tenslotte om te ontdekken. De BSO maakt ook gebruik van de superleuke gymzaal in de school. Dus even lekker zweten kan ook gewoon!

En ‘ontdekken’ kan ook een Donald Duck lezen zijn. Want even chillen na school en niet mee willen doen aan een activiteit, mag natuurlijk ook.

Uitdagende binnen- en buitenruimte

Deze buitenschoolse opvang, gevestigd in de in de St Carolusschool in Soesterberg, ziet er supergezellig uit. Kom maar eens langs en dan zie je zelf de unieke inrichting. Sterker nog: Topkids heeft een eigen meubellijn die je nergens anders terugziet. Zijn we best een beetje trots op:)

Superenthousiast team

Maar met alleen een gezellige inrichting binnen en buiten, kom je er niet. Het belangrijkste is het team dat iedere dag weer klaarstaat om jouw kind een fantastische middag te bezorgen. Nou, dan zit het helemaal goed want hier werken alleen maar enthousiaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Zijn we ook trots op:)

Verschillende opvangmogelijkheden

Topkids BSO Soesterberg is van maandag tot en met vrijdag geopend tot 18:30 uur. Wij halen de kinderen uit school (St. Carolussschool, Startbaan en Postiljon) en brengen ze zelfs ook weer thuis als jij dat prettiger vindt! Ophalen kan vanaf 17:00 uur, nadat we klaar zijn met al die leuke ontdek activiteiten. Tijdens vakanties en studiedagen is de BSO geopend van 07:30-18:30 uur.

Interesse? Kom langs! Ons enthousiaste team staat voor je klaar. 

Het maakt niet uit hoeveel uur opvang per week je af wilt nemen. Als jij aangeeft wat je nodig hebt, kijken wij naar de mogelijkheden. Bel of mail ons en dan gaan wij voor je aan de slag: 0346-243564 of info@topkids.nl. Aanmelden kan vrijblijvend via onze website.

Ook kun je dan direct een rondleiding bij BSO Soesterberg aanvragen. En mocht je ook op zoek naar een leuke peuteropvang in Soesterberg, kijk dan vooral hier

Tot snel!