Ontdekkings BSO Soest

 

 

Naast een professionele opvang is BSO Soest dé plek waar schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar de kans krijgen om kennis te maken met een verscheidenheid aan outdoor activiteiten. Ongeacht het weer gaan we er iedere dag met de kinderen op uit! Op deze gave BSO Soest is niets te gek én niets te vies.

Door ons gevarieerde en uitdagende activiteitenprogramma, leren de kinderen op BSO Soest zowel zichzelf als de wereld om zich heen ontdekken en bevordert het een gezonde leefstijl.

Op ontdekking!

Na schooltijd worden de kinderen opgehaald door onze enthousiaste Topkids medewerkers en gaan we direct op ontdekking, waarbij een gezonde dosis buitenlucht centraal staat.

Voordat we overgang tot actie, wordt (eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming) eerst het energiepijl weer een beetje aangevuld door een gezonde snack en zijn we nieuwsgierig naar hoe de schooldag van de kinderen is verlopen.

Uitdaging in de natuur

Iedere maand staat er een nieuw thema centraal waardoor kinderen zich nooit hoeven te vervelen.De activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, maar als het kan zoveel mogelijk buiten de grenzen van de BSO. Op deze BSO Soest gaan we (zoals de naam het al een beetje verklapt) met de kinderen op ontdekking door middel van sport, spel en onderzoeks- en ervaringsgerichte activiteiten en uitstapjes in de natuur. Hierbij kan worden gedacht aan een uitdagende insectenspeurtocht in het bos, hutten bouwen tussen de bomen, het uitvoeren van natuurkundige proefjes op locatie, helpen op de boerderij of lekker sporten in de Soesterduinen.

Terug op het BSO honk

Naast ons uitdagende activiteiten aanbod op BSO Soest, is er uiteraard ook volop ruimte voor ontspanning en geven we kinderen volop de mogelijkheid om te chillen. Aan het einde van de middag komen de kids weer terug op het vertrouwde BSO honk en is er een ruime mogelijkheid om te knutselen, dansen, een toneelstuk op te zetten of rustig bijkomen na een schooldag door het lezen van een boek.

Tevens worden de kinderen weer opgehaald door hun ouders en nemen we de tijd voor de overdracht. Negen van de tien keer gaan de kinderen naar huis met een gezonde blos op hun wangen, na een enerverende middag.

Nieuwsgierig geworden naar BSO buitengwoon Soest?

Neem dan contact met ons op! Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. Naast onze website (www.topkids.nl), zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl