Kinderdagverblijf Peutergroep Soesterberg

Deze kinderdagverblijf / peutergroep gevestigd in een basisschool in Soesterberg  is dé plek voor eigenzinnige peuters vanaf 2 jaar. ‘Ik ben al heel groot en ga naar school!’ Deze peutergroep is natuurlijk allesbehalve een ‘school’, maar zeg dat vooral niet tegen je peuter:) Het is toch heel stoer als je met je rugzakje op ’s ochtends naar de peuteropvang gaat?

Peuterspeelzaal Soesterberg

Het is geen peuterspeelzaal, maar toch is die term vaak bekender bij ouders dan ‘peuteropvang.’ Dat maakt niets uit. Zie de kinderdagverblijf peutergroep Soesterberg als de ‘moderne variant’ van de peuterspeelzaal. En modern is het zeker, dat zie je bijvoorbeeld aan de op maat gemaakte inrichting die je nergens anders ziet. Het ademt direct een fijne en huiselijke sfeer. Het is gewoon heel gezellig in onze eigen ruimte in de St. Carolusschool.

Peuter activiteiten

Er is genoeg te doen en te beleven op de peuteropvang! We lezen voor, zingen liedjes, maken de mooiste kunstwerken en spelen veel buiten. Buitenspelen is supergezond en vooral heel leuk. En vies worden? Dat mag!

Ook werken we met thema’s die peuters reuze interessant vinden. Is het thema bijvoorbeeld ‘boodschappen?’ Dan halen we samen boodschappen en wordt de locatie tot de nieuwste vestiging van de Albert Heijn omgebouwd:) Reken maar dat ze veel lol hebben!

Fantastische pedagogisch medewerkers

Ons vaste team met fantastische medewerkers staan iedere dag klaar voor jou en je peuter. Elke dag proberen wij er een feestje van te maken. Vaak is dat met een lach, soms is het met een traan. Ook dat hoort erbij.

Voorbereiding op het basisonderwijs

Af en toe gaan we kijken bij de school waar de ‘nóg grotere kindjes naartoe gaan.’ Hoe ziet de basisschool eruit? Wat doen ze daar? Zo is straks de overgang naar het basisonderwijs minder groot.

Verschillende opvangmogelijkheden

Onze vestiging is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 08:45 tot 14:15 uur. Op deze dagen eten we samen een warme lunch van Moekes Maaltijd. Op woensdag en vrijdag zijn we open van 08:45 tot 11:30 uur.

Interesse in onze opvang? Neem contact op met Topkids Kinderopvang!

Het maakt niet uit hoeveel uur opvang per week je af wilt nemen. Als jij aangeeft wat je nodig hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak en dan gaan wij voor je aan de slag: 0346-243564 of info@topkids.nl

Ook kun je dan direct een rondleiding bij Peuteropvang Soesterberg aanvragen. En mocht je ook op zoek zijn naar een leuke buitenschoolse opvang in Soesterberg, kijk dan vooral hier

Tot snel!