Kinderopvang Zeist

 

Topkids kinderopvang Zeist; een totaal nieuwe beleving!

Midden in de prachtige groene wijk Valckenbosch staat, verscholen als een luchtkasteel, een karakteristiek gebouw dat ooit dienst deed als kleuterschool van de Vrije School. Het pand is in antroposofische stijl gebouwd en dat is nog terug te zien in het vele hout dat gebruikt is zowel binnen als buiten. Het pand is ruim maar ademt veel sfeer en doet bijna aan als een knusse blokhut.

Het pand is helemaal omgetoverd in onze nieuwe Topkids-stijl, het lijkt een waar speelkasteel!

Interieur

Per leeftijdscategorie is er veel aandacht besteed aan de inrichting van de ruimtes. Voor de baby’s en de jonge kinderen is er zoveel mogelijk aan rust en warmte gedacht. Door rustige kleuren en natuurlijk materialen te gebruiken op de twee babygroepen creëert Topkids een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Doordat er op de babygroepen babyspecialisten werkzaam zijn is de kwaliteit van de babyopvang zo goed mogelijk gewaarborgd.

Op de peutergroep is een perfecte balans gevonden tussen de rust die de jonge kinderen nog nodig hebben en de uitdaging waar ze op die leeftijd ook naar op zoek zijn. Hier is de ideale omgeving gecreëerd voor de peuters om zich te ontwikkelen en vriendjes te maken.

Op de BSO zijn 4 aparte ruimtes ingericht waar kinderen per dag uit een heel uitgebreid aanbod van activiteiten kunnen kiezen. In de binnentuin kan naar hartenlust worden gespeeld. Een plek waar kinderen er een beestenboel van mogen maken maar waar ze ook lekker kunnen chillen. In de keuken kunnen de kinderen meedoen aan verschillende kookworkshops en daarnaast is er nog een atelier waar verschillende vormen van handenarbeid kunnen worden uitgevoerd en een vrije expressie lokaal voor muziek, dans, yoga, theater etc.

Buiten is er aan de ene kant ‘de geheime tuin’ voor de kinderen van 0-4 jaar. Vanaf de weg is er geen zicht op deze grote buitenruimte waardoor de kinderen veilig en beschut kunnen spelen. Kinderen vermaken zich hier prima in de rups, op de schommel of in de zandbak of kunnen hun energie kwijt op de fietsjes en stepjes. Voor de baby’s is er gezorgd voor een afgeschermd stuk waar ze lekker kunnen kruipen en in de buitenlucht kiekeboe kunnen spelen.

Aan de straatkant van het pand is de grote omheinde kindergarden voor de BSO-kinderen. In deze natuurlijk tovertuin kan ’t kleine volkje een frisse neus halen, lekker in beweging komen of zelf zien wat er allemaal te ontdekken valt.

Verschillende opvangmogelijkheden

De vestiging is vijf dagen per week geopend van 7:30- 18:30 uur. Het tarief voor de opvang is terug te vinden op onze website www.topkids.nl en biedt het volledige all inclusive pakket. Indien de groepsgrootte het toelaat behoort ook het ruilen en wisselen van dagen tot de mogelijkheden.

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

Interesse in onze opvang? Neem contact op met Topkids Kinderopvang!

Wanneer je geïnterneerd ben in onze opvang, dan bekijken we de mogelijkheden graag voor je. Zie voor meer informatie onze website www.topkids.nl of neem telefonisch contact met ons op via