Topkids Kinderopvang in Almere, De Bilt en Zeewolde

De vestigingen van Small Society in Almere Noorderplassen, De Bilt en Zeewolde worden overgenomen door Topkids Kinderopvang.

Op zoek naar professionele en huiselijke opvang in Almere Noorderplassen, De Bilt of Zeewolde? Dat vind je bij Topkids Kinderopvang! De kracht van Topkids Kinderopvang is de kleinschaligheid van deze vestiging waardoor we onze visie, kinderopvang als verlengstuk van de huiskamer, kunnen waarborgen.

Dagopvang bij Topkids Kinderopvang

Topkids Kinderopvang in Almere Noorderplassen biedt ruimte aan zes groepen dagopvang; waarvan drie babygroepen (0 tot 2 jaar), 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar) en een dreumes/peutergroep (1,5 tot 4 jaar).

In het moderne pand bieden van Topkids Kinderopvang de Bilt bieden wij opvang aan vijf groepen verdeeld over twee babygroepen, één verticale groep en twee peutergroepen.

In Zeewolde is er bij het kinderdagverblijf van Topkids Kinderopvang ruimte voor vijf verschillende groepen; twee babygroepen (0 tot 2 jaar), twee verticale groepen (0 tot 4 jaar) en één peutergroep (2 tot 4 jaar).

Topkids Kinderopvang Almere ook voor peuters

‘Ik wil niet naar het kinderdagverblijf, ik ben al groot!’ en ‘Wanneer mag ik ook een keer naar de grote school?’ Herkenbaar? Dan zijn de peuterspeelzalen van Topkids in Almere Noorderplassen of Waterwijk misschien iets voor jullie! De peuterspeelzaal is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar die toe zijn aan wat meer uitdaging dan thuis en waarbij het activiteitenaanbod dan ook gericht is op de ontwikkelingsbehoefte van peuters. Deze vorm van kinderopvang in Almere  kan worden ervaren als een peuterbelevingsschool waarbij een goede voorbereiding, in de vorm van voorschoolse ontwikkeling, op de basisschool centraal staat. En dat in een op maat gemaakte inrichting die je nergens anders ziet. Het ademt direct een fijne en huiselijke sfeer. Het is gewoon heel gezellig in onze eigen ruimte! We hebben peuterspeelzalen in basisschool Pantha Rhei, in basisschool de Argonaut, basisschool de Windwijzer en aan onze locatie aan de Razeil.

Buitenschoolse opvang bij Topkids Kinderopvang Almere en Zeewolde

In Almere Noorderplassen is een Topkids BSO gevestigd. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar worden hier opgevangen. Bij deze ruim opgezette vestiging is een gezellige ruimte ingericht waar de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes na schooltijd aan de slag kunnen met allerlei leuks! Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje! Uniek op deze buitenschoolse opvang is dat we maar liefst opvang bieden aan zeven verschillende groepen, welke verdeeld zijn over drie plekken. Op Razeil 19 hebben we drie grote ruimtes voor de 4 tot 6-jarigen. Ga je hier met de trap naar boven, dan kom je terecht bij de drie mooie grote en lichte ruimtes voor de 6 tot 8-jarigen. Op Kraaiennest 10 zitten de grootste kids, de 8+ groep in hun eigen (bijna-) tienerpaleisje.

De buitenschoolse opvang van Topkids Zeewolde is gevestigd in het schoolgebouw van Basisschool ’t Wold. Hier vangen we kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar op na schooltijd én tijdens vakanties. We bieden ook buitenschoolse opvang aan voor kinderen van basisschool de Regenboog. Opvang voor kinderen die op andere scholen in Zeewolde zitten is wellicht mogelijk, neem daarvoor contact op met ons om de eventuele mogelijkheden door te spreken. Het is ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen.

Vast pedagogisch topteam

Een vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers werkt vanuit het uitgangspunt dat baby’s, dreumes en peuters het gelukkigste zijn als ze worden opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Naast professionele opvang is Topkids Kinderopvang in Almere en Zeewolde dé plek waar jonge kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen, plezier kunnen maken en vriendschappen kunnen sluiten.

Thema gerichte activiteiten

We vinden het belangrijk dat kinderen bij Topkids Kinderopvang  spelenderwijs leren ontdekken en uitproberen. Hierbij kijken we voortdurend naar de mogelijkheden van de kinderen, de leeftijdsfase waarin ze zich bevinden en sluiten hierop aan met ons activiteitenaanbod. Dit activiteitenaanbod is verbonden aan uitdagende thema’s, waarbij we ons richten op de cognitieve, sociaal, motorische, creatieve en taalontwikkeling. Zie voor meer informatie over het activiteitenprogramma ons pedagogisch beleid.

Verschillende opvangmogelijkheden

De vestigingen van Topkids Kinderopvang in Almere, de Bilt en Zeewolde zijn vijf dagen per week geopend. Het tarief voor de kinderopvang is terug te vinden op onze website www.topkids.nl en biedt het volledige all inclusive pakket. Voor het kinderdagverblijf houdt dit in dat een warme biologische maaltijd, gezonde tussendoortjes en luiers zijn inbegrepen. Ter voorbereiding op school geven ouders van de peuters zelf een broodtrommeltje met brood en fruit mee. Indien de groepsgrootte het toelaat behoort ook het ruilen en wisselen van dagen tot de mogelijkheden.

Neem contact op met Topkids Kinderopvang!

Wanneer je geïnteresseerd ben in onze opvang, dan bekijken we de mogelijkheden graag voor je. Zie voor meer informatie onze website www.topkids.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0346-728040. Ook per mail zijn we goed bereikbaar via [email protected]. Daarnaast is het uiteraard altijd mogelijk om een keer vrijblijvend te komen kijken!