Kinderopvang Almere Waterwijk

De vestigingen van Kindcentrum Pino in Almere zijn overgenomen door Topkids Kinderopvang Almere Waterwijk.

Op zoek naar professionele en huiselijke opvang in de Waterwijk van Almere? Dat vind je bij Topkids Kinderopvang! De kracht van Topkids Kinderopvang in Waterwijk Almere is de kleinschaligheid van deze vestiging waardoor we onze visie, kinderopvang als verlengstuk van de huiskamer, kunnen waarborgen.

Dagopvang bij Topkids Kinderopvang Almere

Topkids Kinderopvang Almere Waterwijk beschikt over 5 verschillende vestigingen. Aan de Baarsweg in Almere Waterwijk is ons kinderdagverblijf gevestigd. De ruim opgezette locatie biedt ruimte aan 5 groepen: babygroep Ieniemienie (0 tot 1,5 jaar), babygroep Pino (0-2 jaar), dreumes-/peutergroep Koekiemonster (1-3 jaar), peutergroep Tommie (2-4 jaar) en de 3+ groep Elmo.

Topkids Kinderopvang Almere ook voor peuters

‘Ik wil niet naar het kinderdagverblijf, ik ben al groot!’ en ‘Wanneer mag ik ook een keer naar de grote school?’ Herkenbaar? Dan is de peuterspeelzaal van Topkids Almere Waterwijk misschien iets voor jullie! De peuterspeelzaal is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar die toe zijn aan wat meer uitdaging dan thuis en waarbij het activiteitenaanbod dan ook gericht is op de ontwikkelingsbehoefte van peuters. Deze vorm van kinderopvang in Almere Waterwijk kan worden ervaren als een peuterbelevingsschool waarbij een goede voorbereiding, in de vorm van voorschoolse ontwikkeling, op de basisschool centraal staat. En dat in een op maat gemaakte inrichting die je nergens anders ziet. Het ademt direct een fijne en huiselijke sfeer. Het is gewoon heel gezellig in onze eigen ruimte! We hebben een peuterspeelzaal in basisschool Pantha Rhei en in basisschool de Argonaut.

Buitenschoolse opvang bij Topkids Kinderopvang Almere

Aan de Baarsweg in Almere Waterwijk is ook de Topkids BSO Campus Junior gevestigd. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar worden hier opgevangen. Bij deze ruim opgezette vestiging is een gezellige ruimte ingericht waar de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes na schooltijd aan de slag kunnen met allerlei leuks! Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje! Op onze Topkids BSO Campus Junior in Almere Waterwijk hebben we plek voor 20 kinderen per dag.

Bij deze ruim opgezette vestiging aan de Karperweg hebben we de Topkids BSO Campus, waar kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar worden opgevangen. Deze supergave en ruime locatie nodigt uit voor creativiteit en expressie. In de woonkamer kunnen de kinderen na school even bijkomen waarna ze in de verschillende ruimtes zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. In de centrale hal is een atelier ingericht waar je je creativiteit kwijt kunt en op de knusse galerij kan je rustig boekjes lezen. Naast verschillende ruimtes die zijn ingericht zodat er voor ‘ieder wat wils’ is, is de allergrootste verrassing toch wel het échte compleet ingerichte theater waar de kinderen met elkaar kunnen werken aan een musical, een miniplaybackshow kunnen organiseren of dansjes kunnen instuderen. Op onze Topkids BSO Campus in Almere Waterwijk hebben we drie verschillende groepen, waar we bij elke groep 30 kinderen per dag kunnen opvangen.

Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. Tijdens vakanties werken we met speciale vakantieprogramma’s. Kinderen krijgen volop ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij hun leeftijd. Op de BSO is het elke dag een feestje!

Vast pedagogisch topteam

Een vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers werkt vanuit het uitgangspunt dat baby’s, dreumes en peuters het gelukkigste zijn als ze worden opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Naast professionele opvang is Topkids Kinderopvang Almere Waterwijk dé plek waar jonge kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen, plezier kunnen maken en vriendschappen kunnen sluiten.

Thema gerichte activiteiten

We vinden het belangrijk dat kinderen bij Topkids Kinderopvang Almere Waterwijk spelenderwijs leren ontdekken en uitproberen. Hierbij kijken we voortdurend naar de mogelijkheden van de kinderen, de leeftijdsfase waarin ze zich bevinden en sluiten hierop aan met ons activiteitenaanbod. Dit activiteitenaanbod is verbonden aan uitdagende thema’s, waarbij we ons richten op de cognitieve, sociaal, motorische, creatieve en taalontwikkeling. Zie voor meer informatie over het activiteitenprogramma ons pedagogisch beleid.

Verschillende opvangmogelijkheden

De vestigingen van Topkids Almere Waterwijk zijn vijf dagen per week geopend. Het tarief voor de kinderopvang is terug te vinden op onze website en biedt het volledige all inclusive pakket. Voor het kinderdagverblijf houdt dit in dat een lekkere broodmaaltijd, gezonde tussendoortjes en Pampers zijn inbegrepen. Ter voorbereiding op school geven ouders van de peuters zelf een broodtrommeltje met brood en fruit mee. Indien de groepsgrootte het toelaat behoort ook het ruilen en wisselen van dagen tot de mogelijkheden.

Neem contact op met Topkids Kinderopvang!

Wanneer je geïnteresseerd ben in onze opvang, dan bekijken we de mogelijkheden graag voor je. Zie voor meer informatie onze website of neem telefonisch contact met ons op via 0346-728040. Ook per mail zijn we goed bereikbaar via info@topkids.nl. Daarnaast is het uiteraard altijd mogelijk om een keer vrijblijvend te komen kijken!