Assistent Controller

Ben jij nauwkeurig en analytisch sterk onderlegd? Haal jij energie uit het tot in detail onderzoeken en begrijpen van financiële vraagstukken? Dan ben jij de financiële uitblinker waar wij naar op zoek zijn! 

Over ons
Samenwerkende Kinderopvang staat voor “groot worden door het kleine in ere te houden”. Dat doen wij op dit moment vanuit 15 kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties in Nederland. Elk met een eigen identiteit en een sterke focus op kwaliteit. Vanuit ons servicebureau in Soest ondersteunen wij 5 van deze unieke kinderopvangorganisaties: Topkids, BenBelle, Speel-Inn, Fris! Kinderdagverblijven en RivaKids. Dit doen we samen met de afdelingen HR, Planning, Marketing, Kwaliteit en Facilitair.

Wat ga je doen?
In de rol van Assistent Controller draag je bij aan het voeren van een juiste, complete en tijdige administratie van de 5 opvangorganisaties. Je ondersteunt de Financial Controllers bij het opstellen van gedetailleerde maandrapportages, bij budgettering en het jaarrekeningtraject. Daarnaast zorg je voor de aansluiting van de rekening couranten en een correcte overdracht en aansluiting van onder meer omzet-, salaris- en declaratiegegevens naar de desbetreffende financiële systemen.

Wie ben jij?

Jouw kennis en ervaring?

Wat bieden wij?
Een uitdagende rol met veel ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om op termijn door te groeien naar Financial/Business Controller. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op vast. Je ontvangt een bruto maandsalaris tussen de € 3.000 – € 4.000 o.b.v. 36 uur. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, pensioenbijdrage en aantrekkelijke kortingen op zorgverzekering en kinderopvang.

Interesse?
Bezit jij de juiste skills om deze vacature te vervullen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV naar werken@topkids.nl of vul het formulier hieronder in. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Nathalia Schmidt (recruiter) via 030-2211003 of stuur een Whatsapp via 06-10260396.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.