Meewerkend Coördinator Sport BSO Utrecht Elinkwijk

Bij Topkids staan we garant voor een veilige, huiselijke en liefdevolle omgeving waarbij ieder kind én iedere medewerker alle ruimte en aandacht krijgt die het nodig heeft om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Een plek om plezier te maken, vriendschappen te sluiten en waar ze zowel zichzelf als de wereld om hen heen kunnen ontdekken. Is organiseren en coördineren helemaal jouw ding? Heb je passie voor creativiteit, sport of spel? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als meewerkend coördinator sta je letterlijk met je voeten in de klei als je op de groep werkt, maar zorg je daarnaast ook voor de aansturing en het coördineren van dagelijkse zaken op de vestiging. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor collega’s en ouders en weet daarom precies wat er speelt op jouw locatie. Fijn, want zo zie je kansen om de vestiging nog beter op de kaart te zetten. Je krijgt daarbij ondersteuning van de clustermanager, pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. Samen gaan we iedere dag voor het bieden van de beste mogelijk zorg en opvang.

Wat zoeken we in jou?
Sporten zit in je DNA en je vindt het leuk om dit over te dragen aan de kinderen. Met jouw energie, doorzettingsvermogen en passie voor het vak ben je de perfecte kandidaat om een leuk en gevarieerd sportaanbod neer te zetten. Je bent een echte probleemoplosser die verantwoordelijkheid durft te nemen én te geven. Uitdagingen ga je met creativiteit aan en je kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende taken. Als duizendpoot motiveer je het team en zorg je voor een optimale sfeer op de werkvloer. Daarnaast beschik je minimaal over:

• MBO werk- en denkniveau 4;
• Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
• Ervaring binnen de kinderopvang en het aansturen/coachen van een team.

Wat bieden we jou? 
Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen. Verder bieden we je het volgende:

• Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO Kinderopvang (schaal 7, €2.874 – €3.837 bij 36 uur, afhankelijk van ervaring);
• Pensioenregeling en eindejaarsuitkering conform CAO;
• Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vitaliteitsprogramma inclusief bedrijfsfitness, fietsplan en een telefoon;
• Goede werksfeer met leuke collega’s;
• Diverse trainingen om je te blijven prikkelen en ontwikkelen;
• Diverse uitjes zoals teamuitjes, borrels, BBQ’s en themadagen.

Interesse? 
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Stuur je liever een berichtje via WhatsApp? Dat kan via 06-38776117. Ben je er al van overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.