Meewerkend coördinator BSO de Bilt

 

“WAT ZULLEN WE VANDAAG WEER EENS GAAN BELEVEN?”

Wij zijn Topkids Kinderopvang; een plek waar leren, plezier hebben en het beleven van avonturen samenkomen! Is organiseren en coördineren helemaal jouw ding? En heb je passie voor creativiteit, sport of spel? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als meewerkend coördinator sta je letterlijk met je voeten in de klei als je op de groep werkt, maar zorg je daarnaast ook voor de aansturing en het coördineren van dagelijkse zaken op de vestiging. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor collega’s en ouders en weet daarom precies wat er speelt op jouw locatie. Fijn, want zo zie je kansen om je vestiging nog beter op de kaart te zetten. Je krijgt daarbij ondersteuning van de clustermanager, pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. Samen gaan we iedere dag voor het bieden van de beste mogelijk zorg en opvang.

Wat zoeken we in jou? 
Je blaakt van de energie, hebt doorzettingsvermogen en passie voor het vak. Ook sta je sterk in je schoenen, denk je in oplossingen en durf je verantwoordelijkheid te nemen én te geven. Problemen zijn voor jou geen obstakels, maar eerder uitdagingen die je vol creativiteit tegemoet treedt! Verder kun je snel schakelen en beschik je minimaal over:

Wat bieden we jou?
Topkids is een professionele organisatie waar huiselijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij willen op een duurzame manier bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers. Als meewerkend coördinator stap je in een uitdagende functie binnen een gezellig team. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar óók hard wordt gelachen. Daarbij bieden we je het volgende:

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur je CV naar werken@topkids.nl of vul onderstaand formulier in, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Of bekijk onze vacature over Meewerkend coördinator Laanstraat Soest

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.