Meewerkend coördinator Laanstraat Soest

 

“GROTE AVONTUREN BEGINNEN KLEIN…”

Bij Topkids staan we garant voor een veilige, huiselijke en liefdevolle omgeving waarbij ieder kind (én iedere medewerker) alle ruimte en aandacht krijgt die het nodig heeft om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Een plek voor kinderen om plezier te maken, vriendschappen te sluiten en waar ze zowel zichzelf als de wereld om hen heen kunnen ontdekken. Is organiseren en coördineren, naast het werken op de groep, helemaal jouw ding? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als meewerkend coördinator sta je letterlijk met je voeten in de klei wanneer je op de groep werkt, maar zorg je daarnaast ook voor de aansturing en het coördineren van dagelijkse zaken op de vestiging. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor collega’s en ouders en weet daarom precies wat er speelt op jouw vestiging. Fijn, want zo zie je kansen om de locatie nog beter op de kaart te zetten. Als meewerkend coördinator draag jij de verantwoordelijkheid voor het opstellen van personeelsroosters, het afhandelen van ruildagen op verzoek van ouders, het beheren van bestellingen, het opstellen van nieuwsbrieven en het leiden van teamvergaderingen. Lekker veelzijdig dus! Je krijgt daarbij ondersteuning van de clustermanager, de pedagogisch coaches en de beleidsmedewerkers. Samen gaan we iedere dag voor het bieden van de best mogelijke zorg en opvang.

Over de locatie
KDV Laanstraat is gevestigd in hetzelfde gebouw als het hoofdkantoor en de BSO. Voor de kinderen op de groepen vergemakkelijkt dit de doorstroom van het KDV naar de BSO, omdat zij het pand en de medewerkers al kennen. De locatie heeft een grote tuin om het pand heen waar de kinderen lekker kunnen spelen. Bij Topkids werken we graag met zelf vormgegeven thema’s en wij vinden het erg leuk als kinderen hierin actief kunnen meedenken. Zelfredzaamheid staat centraal, met verschillende activiteiten zoals het helpen met huishoudelijke taken en het ‘topper van de week’-initiatief. Maatschappelijke betrokkenheid is op deze locatie ook een vast thema. Zo bakken we ieder jaar voor Kika, hebben we een ruilbibliotheek om oude boeken een nieuw leven in te blazen en hebben we een ‘postmaatje’ (eenzame ouderen) die we maandelijks voorzien van onze mooie verhalen en knutselwerkjes.

KDV Laanstraat kenmerkt zich door een gevarieerd team, inclusief mannelijke medewerkers, verschillende leeftijden en achtergronden. Ondanks het harde werken staat gezelligheid centraal, met regelmatig tijd voor een kop koffie samen.

Wat zoeken we in jou? 
Je blaakt van de energie, hebt doorzettingsvermogen en passie voor het vak. Je denkt in oplossingen en durft verantwoordelijkheid te nemen én te geven. Problemen zijn voor jou geen obstakels, maar eerder uitdagingen die je vol creativiteit tegemoet treedt! Verder kun je snel schakelen en beschik je minimaal over:

Wat bieden we jou?
Topkids is een professionele organisatie waar huiselijkheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op een duurzame manier willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers. Aan onze meewerkend coördinator bieden wij een uitdagende functie in een gezellig team. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen. De locatie KDV Laanstraat valt onder het cluster Soest/Bunschoten. Daarbij bieden we je het volgende;

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur je CV naar werken@topkids.nl of vul onderstaand formulier in, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Of bekijk onze vacature over Meewerkend coördinator in de Bilt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.