Pedagogisch medewerker VE – Peuterspeelzaal de Bilt

Bij Topkids staan we garant voor een veilige, huiselijke en liefdevolle omgeving waarbij ieder kind én iedere medewerker alle ruimte en aandacht krijgt die het nodig heeft om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Een plek voor kinderen om plezier te maken, vriendschappen te sluiten en waar ze zowel zichzelf als de wereld om hen heen kunnen ontdekken.

Voor een nieuw te openen VE-groep in de Bilt zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 5 ochtenden in de week. Deze vacature is eventueel te combineren met een aantal middagen werken op de BSO.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker op een VE-locatie ben je verantwoordelijk voor de peuters op de peuterspeelzaal. Je zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben. Je bedenkt samen met jouw collega’s leuke activiteiten, zowel buiten als binnen, die aansluiten bij de leeftijd en de interesses van de peuters.

Wat zoeken we in jou?
Je blaakt van de energie, hebt doorzettingsvermogen en hebt passie voor het vak. Je weet van aanpakken en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast vind je het leuk om zelf activiteiten te bedenken en te organiseren. Verder:

Wat bieden we jou?
Topkids is een professionele organisatie waar huiselijkheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op een duurzame manier willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers. Aan onze pedagogisch medewerker bieden wij een uitdagende functie in een gezellig team. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen. Daarbij bieden we je het volgende;

Interesse?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail dan je CV en motivatie naar werken@topkids.nl of stuur een Whatsapp naar 06-38776117. Heb je nog vragen? Onze recruiters Nathalia en Lauren staan je graag te woord via 030-2211003.

(Misschien ben je ook benieuwd naar onze locatie in Soest).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.