Direct inschrijven Rondleiding

BSO Almere

Op zoek naar opvang na schooltijd? Topkids Almere vangt kinderen uit school op en wanneer ze vrij zijn in de vakanties. Ook is het mogelijk om voor schooltijd jouw kind bij ons te brengen. Dan zorgen wij ervoor dat hij/zij op tijd op school is. Topkids kent in Almere verschillende locaties:

Topkids

Bij BSO Topkids Almere kan veel. De gezellige inrichting van de groepsruimtes nodigt uit tot spelen! Er is genoeg spelmateriaal aanwezig voor creatieve en sportieve uitspattingen. Met elke maand een nieuw thema kun je hier de leukste activiteiten en workshops volgen. Wat dacht je van het thema ‘Een reis door het heelal’ of ‘Winter Wonderland’? Daar kunnen we heel wat moois mee doen!

Activiteiten

Lekker kleien, verven of knutselen met restmateriaal kan bij de naschoolse opvang genoeg. Ook kun je jouw creativiteit kwijt door toneel, bij één van de BSO’s speel je zelfs in een heus theater. Natuurlijk mag je ook lekker chillen op een van de banken en een spelletje uit de kast pakken om te spelen met je vriendjes. Ga je mee naar buiten? Of we spelen in de buurt, of we gaan erop uit en verkennen de omgeving buiten de BSO. 

Opvangtijden

Zijn de kinderen vrij van school? Dan halen wij ze op bij het schoolplein. In de vakanties breng je jouw kind zelf naar de BSO-locatie. De BSO is elke schooldag geopend tot 18:30 uur. Wil je gebruik maken van de voorschoolse opvang Almere? Dan kun je jouw kind bij Topkids al om 7:00 uur brengen. Zo kun jij aan het werk en komt jouw kind toch probleemloos op school. 

Leeftijdsgroepen 

In de BSO plaatsen we kinderen van dezelfde leeftijden bij elkaar. Je kind gaat naar de volgende leeftijdsgroep wanneer het eraan toe is. De activiteiten sluiten aan bij de ontwikkeling van je kind. Typisch aan de BSO van Topkids is de steeds herkenbare inrichting. Door de huiselijke sfeer voelen kinderen zich snel weer vertrouwd op een nieuwe BSO-groep.

Neem contact op met Topkids BSO Almere!

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze BSO Almere, dan bekijken we de mogelijkheden graag voor je. Je kunt ons bellen via 0346-243564. Een mailtje sturen kan ook via [email protected]. Kijk ook eens naar onze andere mogelijkheden voor opvang in Almere. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen om een keer vrijblijvend te komen kijken!