Buitenschoolse opvang Almere

Zoek jij een naschoolse opvang voor jouw kind? Bij Topkids vind je de gezelligste BSO! Verspreid over Almere vind je verschillende opvanglocaties:

Topkids buitenschoolse opvang 

Alle kinderen van Almere zijn welkom bij de leukste BSO van de stad. Bij Topkids buitenschoolse opvang kennen ze het woord vervelen niet. Met iedere maand een nieuw thema, bedenken de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen de leukste activiteiten. Ben je sportief, creatief of ga je er graag op uit na schooltijd? Dan zit je goed bij Topkids BSO Almere.

Gave activiteiten 

Elke dag is een feestje bij de buitenschoolse opvang. Op elke locatie in Almere vind je een atelier waar kinderen zelf bedenken wat ze maken. De pedagogisch medewerkers helpen daarbij graag. Je kunt ook samen een boekje lezen op de bank, bouwen in de bouwhoek of een wedstrijdje voetballen bij de voetbaltafel. Daarnaast gaan we vaak genoeg samen op pad als je wilt. 

Buitenschoolse opvang in de vakantie

In de vakantie is het helemaal feest bij Topkids. Dan hebben we een speciaal programma. De activiteiten die we in deze weken doen geven genoeg ruimte om te ontdekken en avonturen te beleven. We hebben in de vakantie net wat meer tijd dan normaal. Dat betekent dat er net iets meer mogelijk is. De activiteiten zijn altijd passend bij de leeftijd.

Opvangtijden

Na schooltijd halen we jouw kind op om mee te gaan naar de BSO. Na wat eten en drinken is het tijd om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. De buitenschoolse opvang is open tot 18.30 uur. Het is mogelijk om je kind vanaf 17.00 uur op te halen. Het is ook mogelijk om ‘s ochtends voor schooltijd al gebruik te maken van onze voorschoolse opvang. Dan brengen wij jouw kind ‘s ochtends naar school.

Neem contact op!

Heb je interesse in onze naschoolse opvang? Dan kijken we graag met je naar de mogelijkheden. Je kunt ons bellen via 0346-243564. Ook per mail zijn we goed bereikbaar via [email protected]. Bekijk eens onze andere mogelijkheden voor kinderopvang in Almere. Je kunt daarnaast natuurlijk ook langslopen om te komen kijken.