Direct inschrijven Rondleiding

Buitenschoolse opvang De Bilt

Naast een buitenschoolse opvang hebben we ook een Peuterplus in De Bilt.

Welkom op de leukste buitenschoolse opvang van De Bilt! Op deze BSO hadden jouw ouders zelf wel willen zitten toen ze nog naar school gingen. Met iedere maand een nieuw thema kun je hier na schooltijd te gekke workshops volgen.

Houd je van sporten? Doe je liever iets creatiefs? Of ben jij een echte onderzoeker? Dan voel jij je hier helemaal thuis! De activiteiten die je kunt volgen zijn uitdagend en interessant. Jij mag altijd meedoen. Natuurlijk mag je ook je eigen gang gaan en lekker spelen met je vriendjes en vriendinnetjes. In ons gezellige honk staat voetbaltafel en er is voldoende spelmateriaal aanwezig. Zin om na schooltijd erop uit te gaan? Dan verkennen we samen de omgeving van de buitenschoolse opvang De Bilt. Samen gaan we op avontuur!

Ontspannen vinden we op de buitenschoolse opvang belangrijk. Voor de een betekent dat leuke activiteiten ondernemen. Een ander vindt het heerlijk om lekker met een tijdschrift of een boek op de bank te lezen. We overleggen met jou wat jij het leukst vindt om te doen. Waar heb je behoefte aan. De activiteiten die we aanbieden zijn niet verplicht.

Groepen

Op de Topkids Ontdekking BSO zijn 3 basisgroepen. Deze zijn op basis van leeftijd ingedeeld. 

Onze missie

Bij buitenschoolse opvang De Bilt vind je een veilige en vertrouwde omgeving waar jouw kind de ruimte krijgt om zijn/haar eigen talenten te ontdekken. Hierbij kijken we naar het kind als individu en begeleiden en stimuleren we de eigen ontwikkeling.

Kom bij ons kijken!

Ben je nieuwsgierig naar de sfeer in de buitenschoolse opvang van Topkids? Je bent van harte welkom een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig? Loop eens bij ons langs voor een rondleiding door onze groepsruimte.