Direct inschrijven Rondleiding

Kinderopvang Soest

Welkom op de kinderopvang Soest van Topkids. Je vindt ons op verschillende plekken verspreid over Soest. Zo hebben we Kinderopvang Soest Laanstraat, een Sport BSO Soest en Kinderopvang Soest Torenstraat. Die laatste is met het station aan de overkant en goed bereikbaar met auto en de fiets is de centraal gelegen kinderopvang goed te combineren met een rit naar je werk. 

De gezellige kamers in dit vriendelijke vrijstaande pand aan de Torenstraat zijn overzichtelijk ingericht. Hier voelt jouw kindje zich snel vertrouwd. Met één babygroep en één peutergroep staat Topkids kinderopvang Soest bekend om de huiselijke en veilige sfeer. 

Op de babygroep boven in het pand speelt jouw kindje (0-2) jaar lekker in de box of op een zacht kleed op de grond. Rust en regelmaat staan hier centraal, zodat je kindje zich optimaal kan ontwikkelen. Op de dreumes- peutergroep spelen dreumesen en peuters (1,5 – 2,5/3 jaar) met elkaar en maken ze de eerste vriendjes. In de groep die zich in het gebouw achterin de tuin bevindt, spelen peuters van 2,5/3 -4 jaar.

Wie houdt er niet van glijden van de glijbaan en spelen in de zandbak? De grootste verrassing van Topkids kinderopvang Soest is wel de riante tuin waar kinderen heerlijk rennen, spelen en ontdekken.

Bij kindercentra Soest krijgen kinderen tussen de middag een warme maaltijd. Deze biologische maaltijd wordt vers bereid door Moekes Maaltijd. Het eten van warm eten is altijd inclusief.

Groepen op kindercentra Soest

Op deze locatie vind je

Onze missie

Bij Topkids kinderopvang Soest vind je een veilige en vertrouwde omgeving waar jouw kind de ruimte krijgt om zijn/haar eigen talenten te ontdekken. Hierbij kijken we naar het kind als individu en begeleiden en stimuleren de eigen ontwikkeling.

Kom langs!

Bij kindercentra Soest vermaken de allerkleinsten zich zowel beneden als ook boven kostelijk! Heb je trouwens gezien hoe groot onze tuin is? Dat had je niet gedacht hè…