Direct inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Almere

Op zoek naar professionele en huiselijke kinderopvang in Almere? Welkom bij Topkids kinderopvang Almere! Ons kinderdagverblijf in Almere heeft meerdere locaties. Je vindt ons in de wijken Almere Noorderplassen en Almere Waterwijk. Daarnaast komen kinderen uit verschillende wijken naar ons toe. Wij zijn ook een kinderdagverblijf voor kinderen uit Almere Buiten, Almere Muziekwijk en Almere Literatuurwijk. Waar je ook vandaan komt, bij Topkids is ieder kind welkom.

Topkids kdv Almere

Topkids kinderopvang Almere vangt iedere dag kinderen op van 0 tot 4 jaar. We hebben een vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Zij vangen baby’s, dreumesen en peuters op in een vertrouwde omgeving. Jouw kindje voelt zich bij ons snel thuis in de huiselijke sfeer. Naast professionele opvang is kinderopvang Almere dé plek waar jonge kinderen de eerste vriendjes maken.

Beste kinderopvang 

Jouw kind kan bij Topkids kinderopvang Almere op een speelse manier ontdekken en nieuwe dingen uitproberen. De activiteiten sluiten aan op de mogelijkheden van de kinderen en hun leeftijdsfase. Kinderen leren door uitdagende thema’s. Dit stimuleert de cognitieve, sociale, motorische, en creatieve ontwikkeling. Ook is het goed voor de taalontwikkeling. Zie voor meer informatie over het activiteitenprogramma ons pedagogisch beleid Topkids. 

Biologische kinderopvang 

Het Topkids kinderdagverblijf in Almere wil kinderen het beste meegeven. Dat is waarom wij kiezen voor biologische voeding en gezonde tussendoortjes. In samenwerking met Moekes Maaltijd bieden we kinderen vanaf 4 maanden warme maaltijden aan tussen de middag. Deze zijn vers, voor 95% biologisch en zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. Lees hier meer over ons uitgebreide voedingsbeleid.

Opvangmogelijkheden Topkids Almere

De vestigingen zijn vijf dagen per week open van 7:30- 18:30 uur. Halve dagen afnemen is ook mogelijk. Het tarief voor de opvang is terug te vinden op de pagina van onze Topkids kinderdagverblijf Almere Waterwijk en Topkids kinderdagverblijf Almere Noorderplassen.  Je krijgt het hele all inclusive pakket. Hierbij kun je denken aan gezonde maaltijden, tussendoortjes en Pampers. Als de groepsgrootte het toelaat, is het ook mogelijk om dagen te ruilen of te wisselen.

Neem contact op met Topkids Kinderopvang Almere!

Ben je geïnteresseerd in onze opvang? Dan bekijken we de mogelijkheden graag voor je. Het maakt niet uit hoeveel uur per week je af wilt nemen. Neem telefonisch contact met ons op via 0346-243564. Ook per mail zijn we goed bereikbaar via [email protected]. Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor kinderopvang in Almere. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een keertje te komen kijken!