Direct inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf Bunschoten Spakenburg

Topkids opvang 

Topkids kinderdagverblijf Bunschoten Spakenburg is een kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf. De opvang vind je in een sfeervolle woonboerderij met een prachtige ontdekkingstuin. Het kinderdagverblijf straalt knusheid uit en verzorgt dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Kleinschalig kinderdagverblijf

Het Topkids kinderdagverblijf in Bunschoten Spakenburg is nog redelijk nieuw. Het is in januari 2022 geopend. Het kinderdagverblijf staat bekend om de kleinschaligheid. Huiselijkheid en overzichtelijkheid is belangrijk om ieder kind zich snel vertrouwd te laten voelen. Een knusse omgeving waar rust heerst, draagt bij aan een gevoel van veiligheid.

Kinderdagverblijf met kleine groepen

Op het kinderdagverblijf in Bunschoten Spakenburg vind je kleine groepen. Zo krijgen de kinderen de aandacht en liefde die ze nodig hebben. Veiligheid, liefde en aandacht zijn belangrijke ingrediënten om te kunnen ontwikkelen. Bij kinderdagverblijf Bunschoten Spakenburg zijn kinderen opgevangen in drie groepen. Een babygroep (0 tot 2 jaar), een peutergroep (2 tot 4 jaar) en een verticale groep (0 tot 4 jaar). 

Babygroep
Op de babygroep van kinderdagverblijf Bunschoten Spakenburg is rust en regelmaat belangrijk. In een kalme omgeving kunnen baby’s zelf prikkels opzoeken. Ze spelen op het kleed onder een babygym of verkennen de omgeving door rond te kruipen. We bieden duurzaam en uitdagend speelgoed dat past bij de verschillende leeftijdsfases van kinderen.

Peutergroep
Klussen in de bouwhoek, een lekkere taart bakken in het keukentje of de auto’s naar de garage brengen in de autohoek. Speelgoed dat uitnodigt tot rollenspel vind je bij genoeg. Door dagelijkse situaties na te spelen, verwerken kinderen momenten uit hun praktijk. Bij Topkids Bunschoten Spakenburg maken kinderen de eerste vriendjes. 

Verticale groep

In een verticale groep verblijven kinderen van 0 tot 4 jaar. Oudere kinderen helpen de kleintjes en de kleintjes maken handig gebruik van de vaardigheden van oudere kinderen. De peuters uit deze groep krijgen dezelfde uitdaging als de peuters in de peutergroep. Soms gaan we met de ze op stap om de omgeving buiten het kinderdagverblijf Bunschoten Spakenburg te verkennen. 

Speeltuin

Bij ons kinderdagverblijf in Bunschoten Spakenburg is een prachtige ontdekkingstuin. Hier hebben kinderen alle ruimte om op onderzoek te gaan en te ontdekken wat groeit en bloeit. Natuurbeleving is erg belangrijk voor kinderen. In de tuin staat een grote speelschuur met speelmateriaal. Weer of geen weer, de kinderen kunnen hier buiten volop hun energie kwijt.

Topkids Bunschoten Spakenburg

Wil je meer weten over kinderdagverblijf Bunschoten Spakenburg? Op onze website vind je alle informatie aangaande de tarieven, (flexibele) pakketten en ruime openingstijden. Je kunt je kind(eren) direct inschrijven of eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl. Topkids heeft (nog) geen buitenschoolse opvang in Spakenburg.