Direct inschrijven Rondleiding

We hebben ook een kinderopvanglocatie in Utrecht Zuilen.

Ben je op zoek naar een huiselijke kinderopvang in het centrum van Utrecht? Welkom bij Topkids kinderopvang Utrecht! Ons kinderdagverblijf is met één groep een kleinschalige kinderopvang. We zitten in de wijk Wittevrouwen aan de Biltstraat. De locatie staat al meer dan twintig jaar in de wijk. Het dé kinderopvang voor werkende ouders.

Topkids kleinschalige opvang

Topkids kinderopvang Utrecht heeft 1 verticale groep. Iedere dag komen hier in totaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Een vast team van pedagogisch medewerkers vangt baby’s, dreumesen en peuters op. De omgeving is vertrouwd. Jouw kindje voelt zich hier snel thuis in de huiselijke sfeer. Kinderopvang Utrecht is dé plek waar jonge kinderen hun eerste vriendschappen sluiten.

Beste kinderopvang Utrecht

Jouw kind kan bij Topkids kinderopvang Utrecht lekker spelen en nieuwe dingen uitproberen. De activiteiten sluiten aan op de leeftijd van het kind. Kinderen leren door uitdagende thema’s. Hierdoor groeit de cognitieve, sociale, motorische, en creatieve ontwikkeling. Ook de taalontwikkeling wordt erdoor gestimuleerd. Zie voor meer informatie over onze activiteiten het pedagogisch beleid Topkids.

Groene kinderopvang Utrecht

Dit kinderdagverblijf staat midden in het centrum van Utrecht. Het is van binnen ruimtelijk met hoge plafonds. Door de openslaande deuren loop je door naar de tuin waar je kindje lekker kan spelen. In de tuin is een zandhofje gemaakt. Bij ons groene kinderdagverblijf in het centrum van Utrecht kunnen kinderen buiten spelen en ontdekken. Een fijne plek voor jonge kinderen!

Binnen zijn er gezellige en uitdagende hoekjes ingericht. Ook hier kunnen kinderen lekker uitleven. Tijdens de dag hebben we aandacht voor actieve momenten. Daarnaast komen kinderen tot rust door te slapen of lekker te luisteren naar een voorleesboek.

Opvangmogelijkheden Topkids Utrecht Centrum

De locatie is vijf dagen per week open van 7:30- 18:30 uur. Het tarief voor de opvang is terug te vinden op de pagina van onze Topkids locatie Utrecht Centrum. Je krijgt het volledige all inclusive pakket. Hierbij kun je denken aan gezonde maaltijden van Moekes Maaltijd, tussendoortjes en Pampers. Wanneer de groepsgrootte het toelaat is het ook mogelijk om dagen te ruilen en wisselen.

Neem contact op met Topkids Kinderopvang Utrecht!

Ben je geïnteresseerd in onze opvang? Dan bekijken we de mogelijkheden graag voor je. Het maakt niet uit hoeveel uur per week je af wilt nemen. Bel ons dan via 0346-243564. Ook per mail zijn we goed bereikbaar via info@topkids.nl. Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor Utrechtse kinderopvang. Daarnaast mag je natuurlijk altijd een keer vrijblijvend komen kijken!