Kinderopvang Zeist

Welkom bij de leukste kinderopvangorganisatie van Zeist! Topkids vangt kinderen in Zeist op van 0 tot 13 jaar.

Topkids heeft unieke opvang locaties én gezellige pedagogisch medewerkers met hart voor het kind. Ben je op zoek naar opvang voor jouw kind in Zeist? Kijk dan eens op de informatiepagina’s van onze Topkids vestigingen in Zeist. Topkids vangt kinderen op in het kinderdagverblijf en bij de buitenschoolse opvang. In Zeist hebben wij de volgende vestigingen:

Kinderdagopvanglocaties Zeist

Soorten kinderopvang Zeist

Kinderdagverblijf Topkids

Op onze kinderdagverblijven in Zeist zijn kinderen welkom van 0 tot 4 jaar. We bieden verschillende soorten groepen aan. Zo zijn er babygroepen waar we de allerkleinsten opvangen totdat ze peuter worden. We bieden opvang aan die speciaal gericht is op kinderen van 2 tot 4 jaar, zodat ze zich kunnen ontwikkelen van ontdekkende peuter tot lerende kleuter. Ook hebben we verticale groepen, waar we de leeftijden van 0 tot 4 jaar door elkaar mengen. We verzorgen de baby’s liefdevol en dagen we hen uit in de ontwikkeling. Voor de peuters bieden we uitdagende activiteiten die ze klaarstomen voor de basisschool.

Buitenschoolse opvang Zeist

Zoek je opvang voor jouw kind na schooltijd? Dan kun je ook bij Topkids terecht. Terwijl jij aan het werk bent beleeft jouw kind bij ons de leukste avonturen. Met ons brede activiteitenprogramma die we samen met de kinderen bedenken, is vervelen geen optie! Er is altijd wat leuks te doen. Als je een keertje komt kijken in onze BSO-ruimtes weet je wat we bedoelen. De ruimtes nodigen uit om meteen te gaan ontdekken. Ben jij een keukenprins(es), rauwdouwer of artestiekeling? Leef je uit!

Inschrijven bij Topkids Zeist?

Wil jij jouw kind gelijk inschrijven voor kinderopvang in Zeist? Dat doe je vrijblijvend door onderstaand formulier in te vullen. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via planning@topkids.nl of 0346-214323.

 

Inschrijfformulier Topkids Zeist Patijnpark

Via dit formulier kun je je kind vrijblijvend inschrijven voor kinderopvang bij Topkids in Zeist Patijnpark.

Soort opvang(Vereist)
Voorkeursdagen(Vereist)
Naam kind(Vereist)
Indien het om een ongeboren kindje gaat, kun je hier Baby als voornaam invullen.
MM slash DD slash JJJJ
Naam ouder(Vereist)
Wil je ons nog iets laten weten of heb je een vraag voor ons? Noteer het gerust in dit veld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.