Direct inschrijven Rondleiding

Peuterspeelzaal Almere

Zoek jij een peutersgroep in Almere voor jouw kindje? Dan zit je goed bij Topkids. De huiselijke sfeer en de vertrouwde gezichten van de pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich snel thuis voelen. Topkids peuterspeelzaal Almere heeft vier verschillende locaties:

Topkids peuterspeelzaal 

Bij de peuterspeelzaal locaties in Almere van Topkids zijn kinderen welkom van 2 tot 4 jaar. Een peutergroep kan fijn zijn voor peuters die graag wat uitdaging willen. Bij Topkids kan je kindje samen spelen met andere kinderen en activiteiten doen die goed zijn voor de ontwikkeling. Zo is het alvast voorbereid op de komende jaren op de basisschool.

Beste peuterspeelzaal 

Onze pedagogisch medewerkers hebben een opleiding gevolgd om Vroegschoolse Educatie (VVE) te geven. Hierdoor kunnen ze peuters begeleiden en de uitdagende activiteiten geven die ze nodig hebben. De activiteiten die peuters doen stimuleren de sociaal-emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling van jouw kind. Ook stimuleren ze de taalontwikkeling.

Topsfeer bij Topkids 

Je herkent de peuterspeelzalen van Topkids in Almere aan de sfeervolle inrichting. De opvanglocaties zijn gezellig en het speelgoed ligt in uitdagende speelhoeken. Dit nodigt uit tot rollenspel! Bouwen in de bouwhoek? Winkelen in de winkelhoek? Of heerlijke pannenkoeken bakken in het keukentje? Door dagelijkse situaties na te kunnen spelen, leren peuters heel veel.

Tijden Topkids peutergroep Almere

Je kunt jouw kindje van 8.15 tot 12.15 uur brengen. De tijden staan vast. We beginnen en eindigen samen. De peuterspeelzaal is alleen open tijdens de schoolweken. In de schoolvakanties hebben de peuters ook vakantie en is de peuterspeelzaal gesloten.

Neem contact op met Topkids Almere!

Ben je geïnteresseerd in onze opvang? Dan bekijken we de mogelijkheden graag voor je. Bel ons op via 0346-243564. Ook per mail zijn we goed bereikbaar via [email protected]. Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor kinderopvang in Almere. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een keer vrijblijvend te komen kijken!