Gratis Thuisbrengservice Topkids BSO

 

Kan onze BSO nóg unieker? Jazeker! Wij bieden een gratis thuisbrengservice aan. Lukt het een keer niet om zelf je kind op te halen, dan zorgen wij voor vervoer naar huis!

Zo ziet dat er ongeveer uit….

Je komt net terug van je werk. Nog éven de tijd om thuis te komen, te beginnen met koken en misschien even rustig iets te drinken. Ondertussen rijden wij met onze Stint of bus naar je toe! Tussen 17:30 en 18:00 uur of tussen 18:00 en 18:30 uur gaat de bel en staan we voor jullie deur. De kinderen kunnen meteen aanschuiven voor het eten. Een gezellig moment om alle leuke activiteiten die bij Topkids werden aangeboden te bespreken. Nee, dankje, we eten niet mee, we brengen de andere kinderen ook nog even thuis!

Het is ook mogelijk om, wanneer je meerdere dagen komt, 1 dag structureel de thuisbrengservice te reserveren. Omdat wij het wel heel belangrijk vinden om ouders regelmatig op de locatie te zien is het niet mogelijk alle dagen hiervoor te reserveren. Wel kan altijd gebeld worden naar de locatie wanneer dit incidenteel nodig is.

Het vervoer van de thuisbrengservice gaat met één van onze bussen of met de Stint. Al onze voertuigen en Stints worden jaarlijks gekeurd en gecontroleerd. Onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en hebben een speciale training doorlopen om met de Stint te mogen rijden.