Direct inschrijven Rondleiding

Gratis Thuisbrengservice Topkids BSO

BSO Thuisbrengservice

Als ouders is het vaak enorm haasten: vanuit je werk naar huis rijden, files onderweg, nog even langs de kinderopvang om je kind op te halen en bij thuiskomst nog snel het avondeten klaarmaken. Liever zou je dit wat rustiger aan kunnen doen. Topkids begrijpt deze wens maar al te goed. Daarom helpen wij jou graag het je een beetje makkelijker te maken met onze gratis thuisbrengservice!

Unieke BSO service

Of onze BSO service uniek is? Jazeker! En ouders maken er graag gebruik van. De BSO thuisbrengservice is ideaal wanneer het je even niet lukt om zelf je kind zelf op te halen. Wij zorgen dan graag voor vervoer van jouw kind naar huis!

Zo ziet dat er ongeveer uit….

Je komt net terug van je werk. Nog éven de tijd om thuis te komen, rustig te beginnen met koken en misschien even iets drinken. Ondertussen rijden wij met jouw kinderen in onze Stint of bus naar je toe! Tussen 17:30 en 18:00 uur of tussen 18:00 en 18:30 uur – wanneer jij het eten klaar hebt – gaat de bel en staan we voor jouw deur. 

De kinderen kunnen meteen aanschuiven voor het eten en jij hebt daarvoor niet eens hoeven haasten. Tijdens het eten bespreek je alle leuke activiteiten die bij Topkids werden aangeboden. Eet smakelijk! Wij brengen de andere kinderen van de BSO nog even naar huis. 

Flexibele BSO

Het is mogelijk om, wanneer je meerdere dagen komt, 1 dag structureel de thuisbrengservice te reserveren. Omdat wij het wel heel belangrijk vinden om ouders regelmatig op de locatie te zien is het niet mogelijk alle dagen hiervoor te reserveren. Wel kan altijd gebeld worden naar de locatie wanneer dit incidenteel nodig is. Bijvoorbeeld wanneer je het door file of andere oorzaken niet redt om op tijd te zijn. 

Thuisbrengservice en veiligheid

BSO services bieden wij aan op een veilige manier. Het vervoer van de thuisbrengservice gaat met één van onze bussen of met de Stint. Al onze voertuigen en Stints worden jaarlijks gekeurd en gecontroleerd. Onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en hebben een speciale training doorlopen om met de Stint te mogen rijden.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de BSO services? Of je inschrijven voor onze BSO? Neem dan contact op met Topkids kinderopvang. Op onze website kun je jouw kind(eren) direct inschrijven, maar je mag ook eerst even vrijblijvend komen kijken door een rondleiding aan te vragen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0346-243564 of per mail info@topkids.nl.