Vandaag kwam Topdoks op bezoek op onze Bso in Maartensdijk. Topdoks komt wekelijks op tv bij Zapp op Nederland 3. Topdoks is een medisch programma gemaakt voor kinderen en wordt gepresenteerd door Rachel en Elbert. Elke week gaan Rachel en Elbert op onderzoek uit hoe het menselijk lichaam werkt. Het programma kent bovendien terugkerende items zoals de Lijfshow. Dit gaat over mensen die iets bijzonders kunnen met hun lichaam. En natuurlijk ook Topdokslab waar Rachel en Elbert experimenten doen om te laten zien hoe het menselijk lichaam werkt.

Kijkje achter de schermen

Onze Toppers Kimberley en Lorenzo geven jullie in deze vrolijke vlog een kijkje achter de schermen van dit programma.

Vandaag op onze Topkids Bso in Maartensdijk kwamen ze laten zien waarom wij nu eigenlijk lachen en waarom je gilt bij het vallen. Om te laten zien dat je gilt als je valt mochten de kinderen proefkonijn zijn in een experiment: ze moesten zich achterover van een kast laten vallen en werden dan opgevangen door de Topdoks. Dapper hoor!

Daarnaast werd er geëxperimenteerd met moppen tappen. Wij zijn benieuwd of dat een hit gaat worden…

Geboren presentators

Lorenzo geeft vervolgens tussen de bedrijven door ook nog een leuke rondleiding door de BSO. Er werden namelijk niet alleen tv-opnames gemaakt. De kinderen vonden ook nog de tijd om lekkere milkshakes te maken. Wij hopen dat we Lorenzo en Kimberley niet kwijtraken als zij erachter komen dat presenteren eigenlijk hun gemiste roeping is… Wij kijken in ieder geval uit naar hun volgende vlog :). We houden ze in de gaten!

Op de foto met de Topdoks

Tijdens de opnames konden de kinderen al hun vragen stellen aan de Topdoks. Zien jullie elkaar vaak? Is het leuk om te presenteren? En.. natuurlijk werden er foto’s gemaakt met de presentatoren.

Kortom: kijk en geniet!