Financieel administratief medewerker

Ben jij gek op cijfers en heb je oog voor detail? Op ons servicebureau in Soest zijn wij per direct op zoek naar een financiële uitblinker die ons team komt versterken voor 32 tot 40 uur per week.

Over ons
Samenwerkende Kinderopvang staat voor “groot worden door het kleine in ere te houden”. Dat doen wij op dit moment vanuit 15 kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties in Nederland. Elk met een eigen identiteit en een sterke focus op kwaliteit. Vanuit ons servicebureau in Soest ondersteunen wij 5 van deze unieke kinderopvangorganisaties: Topkids, BenBelle, Speel-Inn, Fris! Kinderdagverblijven en RivaKids. Dit doen we samen met de afdelingen HR, Planning, Marketing, Kwaliteit en Facilitair.

Wat ga je doen?
Samen met 7 enthousiaste collega’s vorm jij straks team Financiën. Als Financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden van de crediteuren- en debiteurenadministratie. Je werkt nauw samen met de twee andere Financieel administratief medewerkers en rapporteert aan de Financial Controllers. De functie bestaat o.a. uit de volgende werkzaamheden:

Algemeen

Crediteurenadministratie

Debiteurenadministratie

Wie ben jij?

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een groeiende en professionele organisatie. Je wordt onderdeel van een hecht team met enthousiaste collega’s en er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Het salaris ligt tussen de € 2.818,- en € 3.762,- bij een dienstverband van 36 uur, conform de CAO-kinderopvang. De standplaats is Soest.

Enthousiast geworden?
Heb jij de juiste vaardigheden in huis om deze vacature te vervullen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur je CV naar werken@topkids.nl of vul het formulier hieronder in. Voor vragen over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Nathalia Schmidt (recruiter) via 030-2211003 of via WhatsApp op 06-010260396.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.