Kom deze zomer werken bij Topkids!

 

Volg jij een pedagogische HBO-opleiding en kun je niet wachten om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen? Lijkt het je leuk om de kinderen die wij opvang bieden een topzomer te geven? Dan is een zomerbaan bij Topkids zeker iets voor jou!

 

Onze vestigingen in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Zeewolde of Zeist zijn dé perfecte plek om werkervaring op te doen deze zomer. Je leert veel door de praktijkervaring, krijgt een goed salaris, bouwt aan je cv en door onze flexibele diensten kun je het werken in de kinderopvang perfect combineren met je vakantie of hobby’s.

“WELK AVONTUUR ZULLEN WE VANDAAG GAAN BELEVEN?”

De leukste zomerfunctie
Als pedagogisch medewerker bij Topkids zul je merken dat elke werkdag, leuk, afwisselend en uitdagend is. De ene dag ga je creatief aan de slag met knutselen of schilderen, de volgende dag bedenk je samen met de kinderen te gekke actieve spellen om lekker buiten te spelen en te bewegen. Bij Topkids zetten we de talenten van de pedagogische toppers graag in en werken we ook met thema’s die je zelf kunt bedenken. Zo lever jij een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen.

Je krijgt het vertrouwen en de ruimte om samen met je collega’s opvang te bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Samen met je collega’s bied je de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en de wereld kan ontdekken. Heb je een voorkeur voor het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang? Laat het ons vooral weten!

Wat neem je mee?
Je volgt een HBO-opleiding waarvan het diploma in de kwalificatie-eis pedagogisch medewerker staat en hebt minimaal 50% van de studiepunten behaald. Je staat stevig in je schoenen, hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en je communiceert open en professioneel met jouw collega’s, de kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Als parttime pedagogisch medewerker val je in op de vestiging(en) waar extra collega’s nodig zijn. Je kunt zo ervaring opdoen op verschillende groepen. Enorm afwisselend en bovendien erg leerzaam! Wij kijken samen met jou wanneer je beschikbaar bent en hoeveel uur je kunt werken. Hierbij houden we rekening met jouw wensen. Mocht je na de zomer bij ons willen blijven werken dan is dat uiteraard mogelijk. In overleg kijken we dan hoe we hier invulling aan kunnen geven.

Het salaris is +/- €2385,- bij 36 uur (schaal 6 CAO Kinderopvang). Je krijgt een tegemoetkoming in de reiskosten en aanvullende zorgverzekering. De overige secundaire voorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Kortom, de mooiste functie van deze zomer!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar onze recruiters Nathalia of Lauren via 030-2211003 of stuur een mail naar [email protected]. Een berichtje sturen via Whatsapp kan ook op 06-10260396. Ben je er al van overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.