Kom deze zomer werken bij Topkids!

 

Volg jij een pedagogische HBO-opleiding en lijkt het je leuk om de kinderen die wij opvang bieden een topzomer te geven? Dan is een zomerbaan bij Topkids zeker iets voor jou! Onze vestigingen in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Zeist zijn dé perfecte plek om relevante werkervaring op te doen deze zomer. Doordat we flexibele diensten aanbieden, kun je het werken in de kinderopvang perfect combineren met je vakantie of hobby’s.

“WELK AVONTUUR ZULLEN WE VANDAAG GAAN BELEVEN?”

De leukste zomerfunctie
Wanneer je bij Topkids komt werken als pedagogisch medewerker zul je merken dat elke werkdag, leuk, afwisselend en uitdagend is. De ene dag ga je aan de slag met creatieve activiteiten, de volgende dag vul je helemaal in met een activiteit welke in het teken staat van jouw talenten of bedenk je samen met de kinderen te gekke spellen. Bij Topkids zetten we de kwaliteiten van de pedagogische toppers graag in, maar werken we ook met thema’s die zelf worden bedacht.

Je krijgt het vertrouwen en de ruimte om samen met je collega’s opvang te bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Samen met je collega’s bieden jullie de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en de wereld kan ontdekken. Heb je een voorkeur voor het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang? Dat kan!

Wat neem je mee?
Je volgt een HBO-opleiding waarvan het diploma in de kwalificatie-eis pedagogisch medewerker staat en hebt minimaal 50% van de studiepunten behaald. Je staat stevig in je schoenen, hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en communiceert open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Als parttime pedagogisch medewerker val je in op de vestiging(en) waar extra collega’s nodig zijn. Je kunt zo ervaring opdoen op verschillende groepen. Enorm afwisselend en bovendien erg leerzaam! Wij kijken samen met jou wanneer je beschikbaar bent en hoeveel uur je kunt werken. Hierbij houden we rekening met jouw wensen. Mocht je na de zomer voor ons willen blijven werken dan is dat uiteraard mogelijk. In overleg kijken we dan hoe we hier invulling aan kunnen geven.

Het salaris is +/- €2200 bij 36 uur (schaal 6 CAO Kinderopvang). Ook krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten en aanvullende zorgverzekering. De overige secundaire voorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Kortom, de mooiste functie van de zomer!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003 of stuur een mail naar werken@topkids.nl. Een berichtje sturen via Whatsapp kan ook op 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie