Pedagogisch medewerker KDV Zeist – 27 uur

 

Voor de babygroep in Zeist zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 27 uur. Mocht je een baan zoeken voor minder uur, dan is dat ook bespreekbaar.

Wat ga je doen? 
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch topper bij Topkids krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je collega’s opvang te bieden aan kinderen. Als vast gezicht op de groep bied jij samen met je collega’s de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Je ondersteunt de kinderen op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt hen de wereld te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s creëer je op de groep een klimaat van rust, ruimte en aandacht.

De locatie
Het kinderdagverblijf is gevestigd in een karakteristiek en ruim pand in de rustige en groene wijk Valckenbosch in Zeist. Op de babygroepen worden rustige kleuren en natuurlijke materialen gebruikt om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, waarbij rust en regelmaat centraal staan. In de eigen afgeschermde ruime en natuurlijke ontdektuin kunnen de wat oudere baby’s vrijuit ontdekken en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Zo kunnen ze ook in de frisse buitenlucht plezier beleven aan hun nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit.

Wat neem je mee?
Je voelt aan waar de behoeftes van de kinderen liggen en speelt daarop in. Je bent positief ingesteld, zeer betrokken, denkt in oplossingen en weet van aanpakken. Verder heb je een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het leuk om zelf het initiatief te nemen om themagerichte activiteiten te bedenken. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt (check je diploma hier), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 27 uur per week en het salaris ligt tussen de €2.539,- en €3.489,- bij 36 uur (schaal 6). De functie is eventueel te combineren met een functie op onze BSO. Je komt te werken op een unieke en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een topbaan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Lauren of Nathalia via 030-2211003. Stel je je vraag liever snel via Whatsapp? Dat kan op 06-38776117. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie op zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.