Pedagogisch Medewerker KDV De Bilt (27-36 uur)

 

Voor het kinderdagverblijf in De Bilt zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 27 – 36 uur per week. Ben jij op zoek naar een baan voor meer of voor minder uren per week? Dan kijken wij samen met jou graag naar de mogelijkheden. Ook de werkdagen zijn bespreekbaar.

Over de groep
In het prachtige, moderne en lichte pand wordt opvang geboden aan vijf groepen (twee babygroepen, twee peutergroepen en één verticale groep). Alle groepen zijn door de ramen met elkaar verbonden, waardoor je gezellig bij elkaar naar binnen kunt kijken. In de lange centrale hal worden peutergym, muziek- en gymlessen gegeven, boekjes voorgelezen en 3+ activiteiten georganiseerd. Er is een grote tuin met een afgeschermde speelplek voor de allerkleinsten en leuke attributen voor de grotere kinderen zoals een waterspeelplaats, een plek om voor te lezen, een tuinhuis met veranda en picknicktafels waardoor er voldoende ruimte en uitdaging is voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Je bent verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Je ondersteund op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt hen de wereld en hun eigen talenten te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen. Jullie weten overzicht te houden, structuur aan te brengen en rust te bewaren op de groep.

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 27  – 36 uur per week en het salaris ligt tussen de €2.539,- en €3.489 ,- bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Je komt te werken op een prachtige locatie met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. We investeren in jouw ontwikkeling via onze Topkids Academie. Kortom, een top baan waar jouw inzet en ideeën enorm worden gewaardeerd!

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van kinderen? Stuur je CV op, dan gaan wij graag met jou in gesprek! Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op via 030-2211003. Een berichtje sturen of solliciteren via Whatsapp is ook mogelijk, we zijn bereikbaar via 06-38776117.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.