Pedagogisch medewerker BSO Elinkwijk – 25 uur

 

Wij zijn Topkids Kinderopvang! Een plek waar het leren, plezier hebben en beleven van avonturen samenkomen. Wil jij deel uitmaken van onze dynamische team als pedagogisch medewerker op de BSO in Utrecht Elinkwijk? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 25 uur per week.

Bij Topkids draait alles om het creëren van een betoverende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, ontdekken en bovenal plezier hebben! Als pedagogisch medewerker op onze BSO speel je een sleutelrol in het stimuleren van de nieuwsgierigheid van kinderen en het bouwen van onvergetelijke momenten.

De functie
Op onze BSO in Elinkwijk bieden we kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens de vakantie volledig uit te leven, of juist heerlijk te ontspannen. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma!

Wat neem je mee?
Jij brengt nét dat beetje extra dat verschil kan maken voor de kinderen, ouders en je collega’s. Je creëert een inspirerende omgeving voor de kinderen, toont flexibiliteit en hebt een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Oh, en niet te vergeten: je hebt ook nog eens een gekwalificeerd pedagogisch diploma op zak (check je diploma hier).

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 15 uur per week. Minder uren zijn bespreekbaar. Het salaris ligt tussen de €2.539,- en €3.489,- bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6). Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Reageer dan snel, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.