Direct inschrijven Rondleiding

 

“WAT ZULLEN WE VANDAAG VOOR AVONTUREN GAAN BELEVEN?”

Denk je eens in, een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met allerlei verschillende activiteiten die je zelf ook te gek vind! Samen met de kinderen creatief aan de slag met verschillende materialen of tover je de BSO in tot een waar laboratorium waar jullie gaan experimenteren met proefjes en techniek? Heb je altijd al eens je kookkunsten willen delen of zijn muziekinstrumenten meer jouw ding? Wil je kinderen laten kennismaken met van alles en nog wat, om te ontdekken welke talenten ze hebben? Dan is deze vacature op de BSO echt iets voor jou!

Functie

Op de BSO in Maartensdijk bieden we kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens de vakantie heerlijk uit te leven of om juist lekker te chillen. Samen met je collega’s organiseer je uitdagende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma. Zo is geen dag op de BSO hetzelfde en maken jullie er steeds weer een feestje van! Jij bent er om het stuk culinaire, creatieve, sportieve of educatieve ontwikkeling in te brengen en weet dit te vertalen naar leeftijdsgerichte workshops. De manier waarop jij kinderen laat kennismaken met deze facetten zorgt ervoor dat zij niet kunnen wachten om weer naar BSO te komen.

De locatie
In de Martin Luther Kingschool is een groot, gezellig honk ingericht waar de kinderen met hun vriendjes na schooltijd verschillende workshops kunnen volgen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. We kunnen gebruikmaken van fantastische en grote speelpleinen waar we ook onze sportclinics en andere buitenactiviteiten kunnen aanbieden. Ook beschikken we over een groot atelier waar je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan en biedt de grote keuken voldoende mogelijkheden om culinair met de kinderen aan de slag te gaan. Hebben de kinderen naast al die toffe workshops nog behoefte aan avonturentochten in de nabije omgeving van de vestiging? Dan nemen we ze mee op pad buiten de grenzen van de BSO!

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 12 – 27 uur per week, maar als je meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2188 en €2979 bij 36 uur (schaal 6). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Je komt te werken op een unieke en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet. Jouw ideeën en initiatieven worden erg gewaardeerd!

Interesse of vragen? 
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Liever contact via Whatsapp? Dat kan via 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur je CV en motivatie dan naar werken@topkids.nl, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie