Pedagogisch medewerker – BSO Soest Laanstraat (21 uur)

 

“WAT ZULLEN WE VANDAAG EENS GAAN BELEVEN?”

Voor onze BSO op de Laanstraat in Soest zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het team voor 21 uur per week wil komen versterken. Wil je meer of minder uren werken, dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden!

Over Topkids
Bij Topkids staan professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact centraal. Als deze waarden jou aanspreken en je op zoek bent naar een uitdagende rol binnen een dynamische organisatie, dan is dit jouw kans! Elk van onze vestigingen heeft een uniek karakter en biedt zowel kinderen als pedagogisch medewerkers een inspirerende omgeving. We koesteren onze medewerkers en stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker op de BSO ben je verantwoordelijk voor het bieden van goede zorg en begeleiding aan kinderen van 4 tot 12 jaar. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, leren en plezier kunnen hebben. Na een schooldag en tijdens vakanties vang jij de kinderen met open armen op. Je biedt hen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Je krijgt de vrijheid om samen met je collega’s de dag vorm te geven en in te spelen op wat de kinderen nodig hebben die dag. Voetballen? Knutselen? Koekjes bakken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat zoeken we in jou?
Je blaakt van de energie en beschikt over de passie en het vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze te begeleiden daar waar nodig. Flexibiliteit en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor jou vanzelfsprekend. Met doorzettingsvermogen en passie voor het vak ga je elke uitdaging aan. Je bent in staat om snel te schakelen en je beschikt minimaal over:

Wat bieden we jou?
Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen. Daarbij bieden we je het volgende;

Interesse?
We horen graag van je door je CV en motivatie te mailen naar werken@topkids.nl of via Whatsapp 06-38776117. Toch nog vragen? Bellen mag altijd naar onze recruiters Nathalia of Lauren via 030-2211003.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.