Pedagogisch medewerker – BSO Soesterberg

 

Wij zijn Topkids Kinderopvang; een plek waar leren, plezier hebben en het beleven van avonturen samenkomen! Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team als pedagogisch medewerker op de BSO in Soesterberg? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 15 tot 20 uur per week. Deze functie is ook te combineren met een BSO-locatie elders. 

Bij Topkids draait alles om het creëren van een betoverende omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, ontdekken en bovenal plezier hebben! Als pedagogisch medewerker op onze BSO speel je een sleutelrol in het stimuleren van de nieuwsgierigheid van kinderen en het bouwen van onvergetelijke momenten.

Wat ga je doen?
Op onze BSO in Soesterberg bieden we kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens de vakanties heerlijk uit te leven. Naast de activiteiten en excursies is er ook gewoon tijd om te chillen of lekker een boekje te lezen. De liefde en aandacht die ieder kind hier krijgt, maakt dat ze zich snel vertrouwd voelen. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma.

Over de locatie
Onze locatie in Soesterberg is kleinschalig opgezet, met één peutergroep en twee BSO groepen. Wij hechten veel waarden aan de autonomie van de kinderen en moedigen dit aan door hen te betrekken bij activiteiten en zelf keuzes te laten maken.

De locatie heeft een mooie, nieuwe buitenspeelplaats met een zandbak voor de peuters. Extra leuk: in het voorjaar starten wij onze eigen moestuin! Ook hebben we toegang tot een gymzaal voor de BSO op regenachtige dagen. Daarnaast werken we met veel verschillende thema’s, waar we met een speciale themahoek aandacht aan besteden.

De BSO is op alle dagen geopend van 14:00 uur tot 18:30 uur, maar op woensdag starten we al om 12:00 uur. Tijdens vakanties en studiedagen is de BSO vanaf 07:30 uur open.

Werksfeer
Onze sfeer wordt gekenmerkt door open communicatie en korte lijnen binnen onze kleine teams, waarbij we elkaars kwaliteiten benutten. Jaarlijkse evenementen, zoals het lichtjesfeest en Halloween, brengen extra plezier. Ook zetten wij ons in voor de lokale gemeenschap door het maken van kerstkaarten voor eenzame ouderen of de sponsoring van een lokaal voetbalelftal.

We kijken kritisch naar de toekomst en overwegen om onze speelhoeken en speelpleinen uit te breiden. Daarnaast focussen wij continue op duurzaamheid. We begrijpen dat het van belang is om een goede werk- en privébalans te hebben, en vinden het dan ook erg belangrijk dat medewerkers optimaal van hun vrije dagen kunnen genieten.

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je creëert een stimulerende omgeving voor kinderen, bent flexibel en voelt veel verantwoordelijkheid. Ook beschik je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma (check je diploma hier).

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor  20-25 uur per week. Minder uren zijn bespreekbaar. Het salaris ligt tussen de €2.539,- en €3.489,- bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6). Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en bieden we je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een topbaan waar je inzet wordt gewaardeerd!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur je CV naar [email protected] of vul onderstaand formulier in, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Of bekijk onze locatie in de Bilt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.