Pedagogisch medewerker KDV Maartensdijk – 36 uur

 

Wij zijn Topkids Kinderopvang! Een plek waar het leren, plezier hebben en beleven van avonturen samenkomen. Voor het kinderdagverblijf van onze Topkids vestiging in Maartensdijk, zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 36 uur per week.

Bij Topkids draait alles om het creëren van een betoverende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, ontdekken en bovenal plezier hebben! Als pedagogisch medewerker draag jij de dagelijkse begeleiding van de kindjes op de opvang. Daarnaast zorg je voor de invulling en aanbod van het ontdekkingsprogramma.

Over de locatie 
Het kinderdagverblijf van Topkids in Maartensdijk staat bekend om haar huiselijke sfeer en sterke betrokkenheid bij ouders en kinderen. Met regelmaat worden er workshops en leuke activiteiten georganiseerd. Kleinschaligheid, samenwerking, professionaliteit en flexibiliteit staan centraal. De vestiging beschikt over een uitdagende buitenspeelruimte en verschillende speelhoeken op de groep, inclusief een rustige speelhoek voor de baby’s. De sfeer en teamdynamiek worden gekenmerkt door openheid, eerlijkheid en een cultuur van elkaar helpen!

De vestiging heeft een nauwe band met de lokale gemeenschap en medewerkers worden ondersteunt in hun professionele ontwikkeling door middel van diverse trainingen. De locatie heeft recentelijk een bijzondere prestatie geleverd door over te stappen van baby- en peutergroepen naar twee verticale groepen. Toekomstplannen omvatten voortdurende groei en verbetering, waarbij het team openstaat voor nieuwe ideeën en veranderingen. De balans tussen werk en privé wordt gewaarborgd door flexibele roosters die zoveel mogelijk rekening houden met persoonlijke wensen, met als doel medewerkers zo min mogelijk te laten overwerken en voldoende vrije tijd te bieden.

Wat neem je mee?
Jij hebt een passie voor kinderen en weet heel goed wat hen bezig houdt. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over een groot organisatievermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Verder ben je een vrolijke en betrouwbare aanvulling op het team.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 36 uur per week of minder contracturen zoekt. Het salaris ligt tussen de  €2.539,- en €3.489,- bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6).

Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Lauren of Nathalia via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie op zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.