Pedagogisch medewerker – sport BSO Soest (17 uur)

 

Wij zijn Topkids Kinderopvang! Een plek waar het leren, plezier hebben en beleven van avonturen samenkomen! Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende nieuwe baan? Heb jij affiniteit met sport en heb je de juiste diploma’s om op de kinderopvang te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een nieuwe collega voor ongeveer 17 uur per week op onze sport BSO in Soest.

De locatie:
Topkids Sport BSO, gevestigd bij de sportvelden van sportorganisatie en voetbalvereniging Soest, biedt een unieke combinatie van sport en opvang. In het clubhuis van S.O. Soest gebruiken we een kamer en een gedeelte van de kantine voor eten, drinken, spelletjes en knutselen, maar we zijn het liefst buiten op de prachtige voetbalvelden.

Ons team van pedagogische en sportieve medewerkers verzorgt een uitdagend sportprogramma met wisselende thema’s, waarbij kinderen verschillende sporten ontdekken en actief bezig zijn. Naast de velden en een speeltuintje voor vrij spel, benutten we de mooie ligging aan de Soesterduinen voor avontuurlijke uitstapjes.

Wat neem je mee?
Jij hebt een passie voor kinderen en weet heel goed wat hen bezighoudt. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over een groot organisatievermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Verder ben je een vrolijke en betrouwbare aanvulling op het team.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 17 uur per week, maar als je op zoek bent naar minder of juist naar meer uren dan bespreken wij graag de mogelijkheden met je. Het salaris ligt tussen de €2.539 en €3.489 bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6).

Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een topbaan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Reageer dan snel, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.