Sport BSO Utrecht (24-27 uur)

 

“WAAR JOUW TALENTEN EN DE BEHOEFTEN VAN KINDEREN ELKAAR KRUISEN LIGT JE ROEPING!”

 

Denk je eens in, een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met allerlei verschillende activiteiten en sporten die je zelf ook te gek vind! Heb je naast affiniteit voor sport ook interesse in het maken van healthy recepten en gezondheid en wil je kinderen daarmee laten kennismaken? Dan is deze vacature op onze Sport BSO in Utrecht echt iets voor jou en nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Functie

Op onze Sport BSO in Utrecht (Zuilen), bieden we kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens vakanties heerlijk uit te leven. Samen met je team organiseer je uitdagende sportieve én culinaire activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma. Zo is geen dag op de BSO hetzelfde en maken jullie er steeds weer een feestje van!

De locatie
Deze vestiging in Utrecht (Zuilen) is gevestigd in een kinderrijke buurt bij de sportvelden van voetbalvereniging Elinkwijk. Deze sportvelden bieden ons de mogelijkheid om dagelijks sportlessen aan te bieden. En dat doen wij dan ook! Ons team van pedagogische en sportieve medewerkers biedt een uitdagend en leeftijdsgericht sportprogramma aan met wisselende thema’s. Zo maken kinderen kennis met verschillende sporten en zijn ze ook nog eens lekker in beweging. Hebben de kinderen naast al die toffe workshops nog behoefte aan avonturentochten in de nabije omgeving van de vestiging? Dan nemen we ze mee op pad buiten de grenzen van de BSO! Bekijk hier een oproepje van het gezellige team!

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 24 tot 27 uur per week, maar als je een baan met meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2385 en €3192 bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6). Je komt te werken op een unieke en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen? 
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Stuur je liever een berichtje via WhatsApp? Dat kan via 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.